На мотоциклет за 2002 2003 2004 2005 2006 Honda RC51 Black No Cut Frame Sliders crash Falling защита
New

На мотоциклет за 2002 2003 2004 2005 2006 Honda RC51 Black No Cut Frame Sliders crash Falling защита

BGN 40.00
BGN 46.40

В магазина

Разходите му носи купувач. Подходящ за : 2002-2006 година на Honda RC51 бележки за инсталация : по-дълъг слайдер = лява и по-кратък слайдер = десен. След това дясната страна по него и да се използва оригиналната гайка възел от рамката на корпуса на двигателя доставка
1) Корабни Компании :
Ние подкрепяме спедиция"стълб на кита "или"стълб на Хонг конг", моля излезте Вие код стълб и вашият телефонен номер на вас поръчка. Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните митническия/такси.Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.аз съм тук и готов да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат у вас, преди или след покупката. моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Поставете левия слайдер през болтовую гайка възел. Моля, обърнете внимание на телефона при плащане.
Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз почтително Ви моля, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно изучавайки описанието и снимките, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията.
данъци
- Аз ще спомена, като подарък или модел и на ниска цена. Моята цел е да се гарантира, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас. Информация За Покупателях :
Ние се стремим да направим всичко възможно,за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка.
Предмет На Абу
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна.
Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание :
1).
Така че само трябва 21 работно време-35 работни дни (от около три седмици) .

Основни свойства

Тип Елемент:
Защита От Падане
Вид На Материала:
Делрин
Тегло На Продукта:
0.5kg
търговска марка:
GFYSHIP
Височина На Продукта:
5inch
Широчина На Елемента:
6inch
Името На Модела:
За 2002-2006 година на Honda RC51
Дължина На Продукта:
15inch
Вид На Продукта:
За 2002-2006 година на Honda RC51

Избор на купувачи