VIGSHAVING Изкуствена Horn Resin Handle Finest 2band Badger Hair Shaving Brush
New

VIGSHAVING Изкуствена Horn Resin Handle Finest 2band Badger Hair Shaving Brush

BGN 29.00
BGN 36.61

В магазина

Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние сме добре пошлем детайли в рамките на 7 дни след като вашата обезщетение ще бъде завършена, ако не са в състояние да обяви в детайли деталя деталя
3) Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
4) цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.VIGSHAVING Изкуствена Horn Resin Handle Finest Badger Hair Shaving Brush Gr ade : Finest badger hair shaving brush Knot diameter : 24mm Brush Loft : 55 Resin Handle

Пакет : за да намали отпадъците и защита на световната околната среда, ние не доставяме красив подарък кутия, само една проста кутия
Доставка :
1) в САЩ ,BG ще използва epacket, други сте избрали стандартна доставка. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Основни свойства

търговска марка:
VIGSHAVING
Материал:
дръжката е от смола
Размер:
Total length approx 100m
Номер На Модела:
FI0624HR
Тип Елемент:
пискюл за бръснене
Вид На Продукта:
барсучья четка за коса
да се справят:
метал и смола
Косата:
тончайшая барсучья вълна
Пол:
Мъже
Височина:
ОКОЛО 100 ММ
Височина На Четината:
55 mm таванско помещение
цвят дръжки:
Цвят На Изкуствен Рог
Възел за коса dia:
24мм

Избор на купувачи