BON CREATION Professional HB-31 Hb31 сенник за обектив обектив за Nikon AF-S DX 17-55mm F / 2.8 G IF ED аксесоари за фотоапарати
New

BON CREATION Professional HB-31 Hb31 сенник за обектив обектив за Nikon AF-S DX 17-55mm F / 2.8 G IF ED аксесоари за фотоапарати

BGN 7.63

В магазина


Руски приятели, моля, оставете вашето пълно име на английски език, когато поставите вашата поръчка към нас, за да може да взема един колет без никакви проблеми, когато тя ще достигне вашето място. Благодарим ви.
Ако сумата на поръчката е по-малко от 10 долара, ние ще оставим на вас стая за доставка по поръчка, но информация за доставката не може да бъде отслежена онлайн. Ние ще ви изпратим продукта по обикновена поща. По този начин, той може да ви спести пари, и ние сме сигурни, че ще можете да получите стоката в обещаното време.
Нова сенник за обектив обектив HB-31 за Nikon
Информация за продукта
Този елемент е предназначен за годност за определена фокусното разстояние на обектива. Както и всички други сенници на обектива, той е предназначен преди всичко за предотвратяване на нежелано разсеяна светлина в обектива, разширяване и засенчва край на обектива. Освен това, тъй като до края на лещи удължава, вие получавате допълнително предимство под формата на известна допълнителна защита срещу случаен удар.
Съвместимост За
AF-S DX Zoom-NIKKOR 17-55mm f / 2.8 G IF-ED
Пакетът включва
Напълно нова сенник за обектив обектив HB-31 за Nikon X

Основни свойства

Номер На Модела:
HS-NY221
Съвместим Марка:
Никон
търговска марка:
BON CREATION
Пакет:
No
Място на производство:
Китай
Is_customized:
Yes
Съвместим:
за nikon

Избор на купувачи