Безплатна доставка MIG150Q6CMB1X няма нови (стари компоненти, добро качество), можете директно да си купите или да се свържете с продавача.
New

Безплатна доставка MIG150Q6CMB1X няма нови (стари компоненти, добро качество), можете директно да си купите или да се свържете

BGN 480.00

В магазина


2, споменахме номер на най-консервативни, ние можем да осигурим доставка на продукти, обикновено ние можем да осигурим повече инвентар, ако трябва да купуват повече, моля свържете се с търговец за да се преработи запаси.
Attn : Мис Лена
Моля, не забравяйте нашия сайт, удобен за вас още веднъж да се намери!.
3, поставяме разнообразие от решения за доставка, купувачите са свободни да изберат. Няма такъв проблем, която не може да реши, ние не приветстваме никакво зли негативни коментари и спорове. Купувачите ще получат продукт, моля, бързо го открия продукт, Намерете проблема продукт, моля, използвайте продукт до (В рамките на 7 дни от получаването на продукта ) обратна връзка с нас!
Ако купувачът не смята, че прякото използване на продукта, в резултат на увреждане на стоката, продавачът не приемат върната стока
Всеки клиент, за определяне на използването на продукти, не е включена в обхвата на послепродажной защита! Ако купувачът не е съгласен с нашата програма, моля, не плащате.
Шенжен Hongyer electronic components Sales Co.
5, Повечето продукти са подобрени код дата. Ако искате да разберете точния код на дата, преди да поръчате, моля, свържете се с нас
6, поради особеностите на климата и други непредвидими фактори, ако не можете да получите на нашите продукти в продължение на период от време, определен в системата, моля, свържете се с продавача в срок, продавачът ще помогне за решаването на този проблем. 10, Моля всички купувачи извършва с честни, благонадежными, справедливи търговски правила.
Шенжен Hongyer electronic components Sales Co. Ако купувачът не може да намерите правилното решение, моля, свържете се с продавача за промяна на програмата!
4, всички вносни мита на стоки, принесен от купувача.
7, на едро поръчка ще имат най-добрата цена.
Добре дошли в нашия сайт, Благодаря за избор
Нашите продукти и услуги, и с нетърпение очакваме вашето сътрудничество!
Ние сме професионален дилър, Китай у нас има повече от десетгодишен опит, купувачите преди закупуване на нашите продукти, моля, прочетете внимателно следното :
Важно : избягвайте спорове.

Основни свойства

Номер На Модела:
MIG150Q6CMB1X
Съвместим Марка/Модел:
Няма
търговска марка:
Кайфхт

Избор на купувачи