Rarelock ZS74 Anti-theft Button Combination Padlock Digit Push Password Lock for GYM Locker Drawer Cabinet Door САМ Hardware
New

Rarelock ZS74 Anti-theft Button Combination Padlock Digit Push Password Lock for GYM Locker Drawer Cabinet Door САМ Hardware

BGN 6.00
BGN 6.74

В магазина

Моля, знайте това, преди да го купуват. Ако не сте доволни от нашите porducts, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка.
PS : тази позиция не може да промените паролата, той поправен. Ние даваме 100% гаранция, че разрешим някоя проблема. моля, не отваряйте спор в рамките 59 дни от датата на изпращане на пратката, ако страната е дестинация-Русия и страни от Южна Америка . моля, не отваряйте спор в рамките 79 дни от датата на изпращане на пратката, ако страната е дестинация-Бразилия .
Име : Rarelock ZS74 Anti-theft Button Combination Padlock Digit Push Password Lock for GYM Locker Drawer Cabinet Door САМ Hardware
PS : тази позиция не може да промените паролата, той поправен. Ние веднага продлим срок на защита за доставка.Ако не сте получили стоката, докато срока на доставка се прекратява, моля, свържете се с нас.
Брутното тегло : 80 g / бр
Опаковка : полипропилен чанта
Забележка :
1, Моля, не позволявайте на децата да се докоснат, не може да причини вреда;
2, Моля, не поставяйте в кисела течност за заключване не е прекъсната;
3, моля, не се унищожи, лелейте всеки продукт, защото много хора плащат за това усилие и се радват на работата си.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди, както и 5 звезди за подробно класиране на вашата поръчка. Моля, обърнете внимание, за да проверите преди да направите покупката. След като ни покажете снимка на двете 5 звезди, ние ще ви дадем отстъпка в размер на $1, за следващата поръчка.
Взаимодействие - най-добрият начин за решаване на проблемите.) Още веднъж, преди да купите. Моля, обърнете внимание, за да проверите преди да направите покупката. от монитора на компютъра и реалната яркостта на снимките и на други причини ще се известна разлика в цвета.
Артикул : ZS74
Тип Заключване : Заключване С Комбинирана С Парола
Тип Ключ : Бесключевой Парола
Материал : Цинк Сплав
Размер (дължина * широчина) : 40 мм * 44mm*11mm
Нето тегло : 75 гр.

Основни свойства

търговска марка:
R
Размер:
40mm*44mm*11mm
Номер На Модела:
ZS74
Тип Заключване:
Катинар С Ключ
Материал:
Цинк Сплав
Размер:
40mm*44mm*11mm
Тегло:
77g
Приложение:
Фитнес зала бутон за заключване противоугонный заключване кутия малък окачени заключване за слепи
специалност:
Код Комбинация От Бутони Digal Lock
Тип:
10 Бутон 5 Код(0-9)
Пакет:
Чанта мехур
Направи си Сам пособия:
Металообработване

Избор на купувачи