WDF9017 10 квадрата, широчина 1 м хладен череп водна трансферния печатна филм гидрографические филм
New

WDF9017 10 квадрата, широчина 1 м хладен череп водна трансферния печатна филм гидрографические филм

BGN 38.00
BGN 48.00

В магазина

Това зависи не само от количеството на поръчката, но и от това какви стоки сте поръчали. колко струва Товари?
Това зависи от вашия регион, сме използвали цените на едро на услугата UPS/DHL, тя е имала отстъпка 40-45% като обикновена експрес офис на UPS.Highquality : нашата фолио, печат на пренос на вода е получила 99% по-високи положителни отзиви от клиенти около света.
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Q1.Най-доброто сервизно обслужване : ние осигуряваме ви тренировка умение брошура пренос на вода, полезни съвети. Най-добрата цена : конкурентна цена на слаб поръчка, голяма отстъпка за голям поръчка. производство на поръчка : ние можем също така да отпечатате своя собствена структура, моля изпратете ни снимка дизайн вътре . Сега ние го приемаме!
Също така ние имаме онлайн магазин, ще можете да щракнете тук, за да посетите нашия интернет-магазин, за да направят покупка онлайн!
Q5.
Ако трябва да се използва логото или опаковане, това митническа такса ще бъде вашата сметка. 5 листа, опаковани в найлонов плик със стикер,
* Размер на 4 R/A6 или друг размер (3 R,13 X18" и т. ние сме един от пионерите, които са в състояние да обслужват различни опаковъчни решения (професионални услуги за опаковане OEM) в по-ранни времена. различни картини на филма брошура пренос на вода 6. може ли да се вземе на онлайн плащане, като Paypal?
Да, с развитието на международния бизнес все повече и повече клиенти възнамеряват да извършват плащания онлайн. Ширина на филма последната буква на всяко име на модел : A-100 CM ; B-50 CM картини на филма въглеродни влакна, череп, камуфлаж, дървени, marble& Stone, нечовешки животински кожи, карикатура, живопис възнаграждение, метални обезщетения 1. Филма може да се прилага към всички видове подложки, включително и пластмаса, стъклопласт, дърво, керамика и метал. срокове на доставка : ние ще изпратим поръчка след компенсация в рамките на 2-3 дни) 4. какво ще кажете за вашите безплатни мостри?
Да, като един от най-големите производители на мастилено-струйни на медийни продукти в континенталната част на Китай, ние можем да ви предоставим на нашите безплатни проби за вашето тесто! И двете лист
и freerolls са в наличност!
* Размер формат А4 : 5 листа наведнъж безплатно.

Основни свойства

Тип Елемент:
Стикери И Етикети
Широчина На Елемента:
1m
Височина На Продукта:
5cm
търговска марка:
iWDF
Дължина На Продукта:
10m
Тегло На Продукта:
0.5kg
специални характеристики:
PVA
is_customized:
Yes
Дължина:
10m
Широк:
1m
Тегло:
0.7 кг
Размер на опаковката:
110X25X25cm
Бразилия,Аржентина, Германия Тръгват.:
Номер на CPF/CPNJ/отделни административни нарушения
is_customized:
Yes

Избор на купувачи