KAISH Vintage 5 Hole Guitar Pickguard White / Black Shell for TL
New

KAISH Vintage 5 Hole Guitar Pickguard White / Black Shell for TL

BGN 14.00
BGN 15.20

В магазина


Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.
С една дума, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас на първо място!! ние ще решим вашите проблеми възможно най-скоро. ние ще го доставим възможно най-скоро след като сте платили. В комплекта са включени 5 хромированных винтове. В този случай, моля, изпратете ни снимки на продукта, който сте получили. Как само ние ще потвърдим това с нашия превозвач, ние ще имаме подмяна на път към вас. Повечето от нашите стоки се изпращат обикновена икономична въздушна поща без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване на вашия пакет за доставка отнеме допълнително $4,00.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни, моля, щедро разберете това.
Качеството е отлично. Моля, не отваряйте спор, лесно, преди да се свържете с нас, това не допринася за решаване на проблема.Благодаря
1 Tele Pickguard
5 Хромированных Винтове
Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след завършването на аукциона. Как само ние ще потвърдим с нашия екип за доставка, ние ще се замени по пътя си към вас.
Ние ще ви изпратим стоките на адреса, посочен от вас в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на Pay Pal.
Ние не приемаме комбинирана доставка.
Липсващите Поръчки :
Ако сте получили частичен поръчка, незабавно се свържете с нас. В този случай, моля, пишете ни на снимки частично на поръчката, който сте получили. Ние наистина трябва да сте изпратили обратно дефектную детайл, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна. Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от датата на тяхното получаване. Моля, внимателно прочетете нашите условия и описания, преди да направите залог. Ако виждате някакви щети и/или признаци на фалшифициране на външната опаковка, трябва да се уверите, че лицето, което извършва доставката, прави знак за това увреждане в разписката за доставка.

Основни свойства

търговска марка:
Кайш
Тип:
Пикгард

Избор на купувачи