KAISH 10шт black w / хром капак ефекти педала на химикалки кликнете върху дръжката на интересите на шефа ефекти
New

KAISH 10шт black w / хром капак ефекти педала на химикалки кликнете върху дръжката на интересите на шефа ефекти

BGN 9.00
BGN 10.22

В магазина

Как само ние ще се свържем с нашия превозвач, ние ще имаме подмяна на път към вас.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни,моля, моля, разберете това.
Дефектен Поръчка :
Ако получена от вас поръчка е дефект на производителя, моля, незабавно изпратете ни снимки на дефектните стоки по електронната поща. След като сте сигурни, че мисли за повреда има в разписката за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат повреден колет, а след това незабавно се свържете с нас. Моля, не отваряйте спор с лека ръка, преди да се свържете с нас, това не допринася за решаване на проблема.
Неправилно Поръчки :
Ако получите стока, която не са заявени, незабавно се свържете с нас. Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.
Ние ще изпратим стоката до адреса, който сте въвели в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на Pay Pal. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Как само ние ще се свържем с нашия екип за доставка, ние ще се свържем замяна на път към вас.
Липсващите Поръчки :
Ако сте получили частичен поръчка, незабавно се свържете с нас.
Ако имате някакви въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.
Това е международна поща от Китай по целия свят. В този случай, моля, изпратете ни снимки частично на поръчката, който сте получили. Повечето от нашите стоки се изпращат обикновена икономична въздушна поща без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване на вашия пакет за доставка отнеме допълнително $4,00. ние ще го доставим възможно най-скоро след като сте платили. Как само ние ще се свържем с нашия екип за доставка, ние ще се свържем замяна на път към вас. След като получим дефектную детайл и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.

Основни свойства

търговска марка:
Кайш
Тип:
konbs

Избор на купувачи