DVD промяна авто аудио тел за Chevrolet Chery Qiyun Le Chi Fengle firstland dongfangzhizi Tiggo
New

DVD промяна авто аудио тел за Chevrolet Chery Qiyun Le Chi Fengle firstland dongfangzhizi Tiggo

BGN 7.42

В магазина

до 18 : 00 ч.Невъзможно за решаване на проблема, ако ние не знаем за тях.
Ограничена гаранция на производителя за дефектни изделия за период от една година (с изключение на елементи на повредени и / или неправилно използвани след получаване). Ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.
Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.
Нашият офис е затворен в неделя и на официални празници (Пекин) ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас, за да публикувате или trademanager, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговорим на вашите въпроси в рамките на 48 часа. locate in Shenzhen since 2007, which has 12 years experience for global buyers.
Имате 14 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.
Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира. Аксесоари са с гаранция 3 месеца.
доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO)
Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Или пък можете да изберете замени. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. по време на празниците, за забавянето на отговора, ние носим дълбоки извинения. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.Добре дошли, за да печелите пари заедно с нас тук!
. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ
Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка
Ако не можете да напуснат веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути, а плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Основни свойства

Тип Аксесоари:
аудиопровод

Избор на купувачи