SK-C100 безжичен RF портативен Измерител на честотата на скенер брояч детектор тестер waveguide 250 Mhz-450 Mhz
New

SK-C100 безжичен RF портативен Измерител на честотата на скенер брояч детектор тестер waveguide 250 Mhz-450 Mhz

BGN 25.71

В магазина

Вашата обратна връзка е изключително важно за нас, моля, пишете ни и добър feedbck за нас, ако можете. Въздушна поща стълб не бързо, моля ви чака търпеливо, да не дава на спора в рамките на 30 работни дни .
За Обратна Връзка
1.
Гаранция
1.
Песен тук : www. Пишете ни, преди да напуснат отрицателна обратна връзка или да отворите всеки спор,ще се опитаме да направим всичко възможно
за решаване на проблема.ние ще бъдем отговорни за всякакви проблеми на качеството. свържете се с нас, ако имате нужда от по-добър начин на доставка, а не бавно пощенска поща .
SK-C100 безжичен RF портативен Измерител на честотата на скенер брояч детектор тестер waveguide 250 Mhz-450 Mhz
Цифров Частотомер
Този вид честотен устройство може да се провери точно на честотата на дистанционното управление на автомобил и може да се показва много ясно. Никакви спорове, щастливо пазаруване!!!.ние отбелязваме "подарък" с цена от $10 за вашата стока като цяло. предоставете номер за проследяване, но не и ако чрез China Post Ordinary Small Packet Plus .shtml (няколко дни след изпращане на пратки).
за да получите удовлетворение от нашите продукти и услуги.ние ви гарантираме нулев риск на пазаруване тук. ръководство за някои продукти, драйвери, софтуер са достъпни само при изтегляне или изпращане на електронна поща .Това е пробен диапазон от 100 Mhz до 1000 Mhz
Метод за изпитване е много прост, той само позволява това, което трябва да се провери, да се доближи до частотомеру, тогава честотата може да се провери точно на честотата, (допустимия диапазон тест е не повече от 10 см )
Работно напрежение : DC7.Цифрова честота могат да тестват честота на мобилни телефони ,домофони,дистанционни управления и други радиопредаватели.
Резервно време : 40m A
Работейки за : 51m A
Най-ниска цена,е най-добрият продукт, отлично обслужване!
- Ще Получите това, което ви трябва в Barrysupermarket!
Доставка
1. стандартни батерии, течности и други забранени част обикновено се отстраняват преди изпращане.

Основни свойства

търговска марка:
Победител
Направи си Сам пособия:
Електрически
Тип:
4-цифрени броячи
Номер На Модела:
SK-C100

Избор на купувачи