2018 диамантени обувки, танцови лапи, каишки за краката, гащи за краката, наполовина лирична обувки S / m / L / Xl цвят 2
New

2018 диамантени обувки, танцови лапи, каишки за краката, гащи за краката, наполовина лирична обувки S / m / L / Xl цвят 2

BGN 12.00
BGN 15.20

В магазина

На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Отпуснете краката си в продължение на дълго време на танца, вие ще се чувствате толкова комфортно и добре защитени. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката .
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.5 cm 8-9 38-40 XL 6.
Несъответствие На Цветя
Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.5 cm 6-7 36-37 L 6. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.3 cm 10+ 40+ XS 4. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.

Основни свойства

Размер:
S, M, L, XL
Танц Тип:
Ориенталски Танци
Пол:
Жени
търговска марка:
МИА ДЖЕНОВИАГ
Номер На Модела:
BD-WN5503
Материал:
Polyester

Избор на купувачи