Безплатна доставка MIG100J7CSAOA-MIG100J7CSA0A нови продукти, можете директно да си купите или да се свържете с продавача.
New

Безплатна доставка MIG100J7CSAOA-MIG100J7CSA0A нови продукти, можете директно да си купите или да се свържете с продавача.

BGN 256.00

В магазина

Точно код дата ще зависи от продуктите, които сте получили (това означава, че кодът датата на продукта може да се различава от тази снимка, защото всеки продукт, всяка страна, код датата е различна).
11 други условия на плащане : Western Union, банков превод (T/T предварително), моля, свържете се с нас, ако искате да направите това. Купувачите ще получат продукт, моля, бързо го открия продукт, Намерете проблема продукт, моля, използвайте продукт до (В рамките на 7 дни от получаването на продукта ) обратна връзка с нас!
Ако купувачът не смята, че прякото използване на продукта, в резултат на увреждане на стоката, продавачът не приемат върната стока
Всеки клиент, за определяне на използването на продукти, не е включена в обхвата на послепродажной защита! Ако купувачът не е съгласен с нашата програма, моля, не плащате.
3, поставяме разнообразие от решения за доставка, купувачите са свободни да изберат. Няма такъв проблем, която не може да реши, ние не приветстваме никакво зли негативни коментари и спорове.
Шенжен Hongyer electronic components Sales Co. Ако купувачът не може да намерите правилното решение, моля, свържете се с продавача за промяна на програмата!
4, всички вносни мита на стоки, принесен от купувача.
7, на едро поръчка ще имат най-добрата цена. Всички стоки, продавани на продавача, както на стари, така и нови, подлежат на строг контрол на качеството. Ако искате да разберете точния код на дата, преди да поръчате, моля, свържете се с нас
6, поради особеностите на климата и други непредвидими фактори, ако не можете да получите на нашите продукти в продължение на период от време, определен в системата, моля, свържете се с продавача в срок, продавачът ще помогне за решаването на този проблем.
2, споменахме номер на най-консервативни, ние можем да осигурим доставка на продукти, обикновено ние можем да осигурим повече инвентар, ако трябва да купуват повече, моля свържете се с търговец за да се преработи запаси.

Основни свойства

Съвместим Марка/Модел:
Няма
търговска марка:
Кайфхт

Избор на купувачи