Lonati Чорапи Machine Use 95% порцеланова керамична тръба 13. 5mmX1. 8mmX1mm
New

Lonati Чорапи Machine Use 95% порцеланова керамична тръба 13. 5mmX1. 8mmX1mm

BGN 72.00

В магазина

Разходите за доставка, понесенная на вас.
2) всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.Име : 95% порцелан, керамични тръби обем : текстилни обзавеждане материал : 95% порцелан размер : 13. Изключения не се случва! Ако вие се чувствате разочаровани стока, да ни уведомите за това в рамките на 7 дни от датата на доставка. Доставка
1) ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!
.8 mmx 1mm плащане
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Коментари
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
4) услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.
4) ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. (С изключение на някои страни и APO/FPO)
2) поръчките се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Правила за връщане
1) имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.
5) Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Стоката трябва да бъде върната в първоначалното състояние за връщане на/обмен. Или пък можете да изберете замени. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

Основни свойства

Номер На Модела:
13. 5mmX1. 8mmX1mm

Избор на купувачи