3D дървен пъзел игри за деца и възрастни пъзели дървени играчки за обучение и развитие на детски играчки
New

3D дървен пъзел игри за деца и възрастни пъзели дървени играчки за обучение и развитие на детски играчки

BGN 25.22

В магазина


Инструкции : обърнете се към фотографията на опаковката и указанията на приложената книжка, разбирай заключващо дупката, след като сложете парчета от пъзел. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Можете да се върнете в рамките на 7 дни след получаване на нашите продукти , но само в случай , ако храната, която трябва да запази непокътнати и оригинални; всички възстановявания,произтичащи от стойността на транспортните и митнически, че продавачът вече не може да понесе, купувачът трябва да поеме отговорност, за да приеме в себе си, в противен случай, ние имаме правото да откаже връщане.Вашето задоволително-това е единственият ни персуит.
Ние не продаваме продукт на най-ниски цени, но гарантираме за качеството му.
Ако имате други допълнителни изисквания,моля,свържете се директно с нас, ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите изисквания!
.моля,уверете се, че вашият адрес е правилен или не при закупуване, или, моля, поправете го преди заплащане. "perfect 5 звезди"твоето признание ще ни направи по-уверени в развитието на бизнеса и да ви обслужваме по-добре. Ние гарантираме да изпратите продукта на време, но време за доставка поради различни причини не можем да контролираме, ако трябва да удлиниться, надявам се, разбиране на купувача.
На вниманието на
1.
Пощенска пратка на Китай, общото време за транспорт от 25 до 60 дни, моля, търпеливо чакайте. Той е подходящ също и за туристически сувенири и предмети за домашна украса. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
5.моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако сте недоволни от покупката, ние ще решим всичките ви проблеми заедно с вас.
Събрани продукт S ize : 23*10*26 см
Материал : Дърво
Цвят : Както Е Показано На Фигура
Гаранция на продавача : ние гарантираме качеството на продуктите!
Коментари
1.
3 D дървен пъзел игри за деца и възрастни пъзели дървени играчки за обучение и развитие на детски играчки
Характеристики :
100% Чисто Нов!
Материал : Дърво
Това е полезно за развитие на интелигентност, за развитие на практически умения на децата и за развитие на тяхното въображение.

Основни свойства

Пол:
Унисекс
търговска марка:
QHPTUOVER
Възрастова Група:
> 6 години, възрастни
Номер На Модела:
ФЕЙ-24-МЬЮ
Предупреждение:
Никаква Храна
Материал:
Дърво
Стил:
Пейзаж
Стил На Пъзел:
Танграм/Дъска За Лобзиков

Избор на купувачи