Направи си САМ Ръчно изработени Кожени Man/Lady Belt without head used head layer leather cow material
New

Направи си САМ Ръчно изработени Кожени Man/Lady Belt without head used head layer leather cow material

BGN 29.52

В магазина


Насладете се на времето си за пазаруване.
2, ние имаме право да промени спешно начин, според реалния спешно състояние. Всички поръчки ще бъдат доставени в първият път, когато получим поръчки.
8, за летни дрехи, моля, свържете се с нас за по-разширено, за да потвърдите, ако те има на разположение в advanced.Моля, не спорете по този въпрос.
3, ние се уверяваме, че всички продукти, които доставяме са добри преди доставката. Ние не позволяваме на себе си отзивчивост продукти, повредени по време на транспортиране.
6, Моля, също така проверете вашия английски адрес, номер на мобилен телефон, телефонен номер. След като продуктът не работи или е счупен,моля, свържете се с местната експресна компания или экспедитором, за да получи обезщетение. Вие сте избрали този път, трябва да си позволи тази бавна скорост. Но скоростта на транспортирането им е много ниска, особено транспортиране в Русия. Всички въпроси, добре дошли да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим за първи път.Ако сте доволни от нашия продукт, не забравяйте да даде 5 започва и добър коментар.
7, Ако сте били в състояние да разберат нашите по-горе на 6 части, след това гостеприимсво за да купуват от нас.
Забележка, изискващи дължина. Отстъпка 5% може да се прилага при следващата поръчка. Ако в едномесечен няма коментари.
Уведомяване На Купувача
1, на пътя за въздушна поща стълб Кит и път parcal на въздуха стълб кит е по-евтино. Така че, преди да купите, моля, прочетете внимателно помислете, какъв начин на транспорт, които ще използвате. Уверете се, че те са ефективни. Ние не приемаме връщане на пратката.
4, ние не приемаме лоши коментар под 3 стартами за специални продукти отстъпки. Ние не можем да си позволим да пратката счупения продукт. След като сте открили, че продуктът е счупен преди да се регистрирате, моля, свържете се с вашия местен экспедитором, за да получи обезщетение. Ние ще ви изпратим дължина 105 вж.

Основни свойства

Цвят:
1, 2, 3, 4, 5
Тип:
Комплекти Инструменти
Материал:
100% памук
Воспользуйся:
Друго
Стил:
Колан
Основен материал:
Централният слой воловья кожа
Материален процес:
елегантен
Елементи на тялото:
Стриптийз
Стил катарами на колан:
булавочная обтегач
Популярен Елемент:
елегантен
Дължина:
Lap

Избор на купувачи