Гира културизъм, фитнес, спорт, изкуство Коприна печатане на фитнес зала Декор на стените снимки 11x20 16x29 20x36 инча Безплатна доставка
New

Гира културизъм, фитнес, спорт, изкуство Коприна печатане на фитнес зала Декор на стените снимки 11x20 16x29 20x36 инча Безплатна

BGN 8.00
BGN 9.58

В магазина

моля чувствайте свободни да се свържете ние чрез системата за съобщения на електронната поща, ако имате някакви въпроси. плакати в твърда пластмасова тръба, ние ще започнем да изпълни поръчката в следващия работен ден, той може да отнеме до 2-3 работни дни, за да изпратите(работен ден, не се състои от китайските държавни празници, събота или неделя). потребителя материал, който използваме, е висококачествена коприна плат с фина консистенция и гладка повърхност. но отпечатан плакат изглежда различно от снимки на екрана на компютъра,тъй като цветът,показан на всяко устройство,могат да се различават,цвят актуални продукти могат да се различават малко от изображението, което виждате, това е абсолютно нормално, ако не можете да направите това, моля, не пускайте по поръчка. моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас на вашия проблем.Ако качеството на изображението е лошо, можете също така да каже за нас на тема, която вие искате, ние ще търсим или да се даде на някои снимки е за вас. Ако не сте доволни от вашата покупка, замяна или пълно възстановяване на средствата са приемливи.
Всички детайли ще бъдат свободно превоз на товари до световно.
Благодаря ви и весели пазаруване!
Моля посетете магазина ни за повече продукти. Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Можете да заредите изображения ви обичам, като анимационен филм, филм, спорт, или вашето дете, семейство, приятели, чакаме ви за да искате всички изображения, трябва да ни каже ви трябва, ние ще провери дали снимката за вас. Той е много тънък, не водоустойчив (с малко вода може да не се докосват , ако миете ръцете си, моля, изчакайте, докато напълно изсъхнат), но тя може да запази за дълго време.
Тук е време за оценка на доставка за ваша информация :
Ние приемаме индивидуални плакати.Всички мои продукти са с високо качество.Ние ще изпратим подробност от 1 до 2 работни дни, с проследяване на не.

Основни свойства

Размер (Инчове):
11x20, 16x29, 20x36
търговска марка:
FOOCAME
Материал:
Коприна
Тип:
Плакат
Номер На Модела:
Fi-024-20x36
Режим на рамката:
Без рамка
Форма:
правоъгълник
Рамка:
No
Форма:
Единична стая
оригинал:
No
Стил:
Класически
Техника:
Боядисване Със Спрей
Поддържаща База:
коприна тъкан плат
Продукти:
Фитнес
Среден:
Висококачествени мастила
Размер:
11x20 16x29 20x36 Inches
Украса:
Фитнес Зала Стена Декор На Домашен Интериор На Дома Спалня Хол Подарък ...

Избор на купувачи