Истински Ezcap172 USB 2.0 Video Capture Audio Grabber, DVD Maker, VHS, V8, 8MM TV DVD Camera Game Плеър, видеокамера, аналогова видео на вашия КОМПЮТЪР
New

Истински Ezcap172 USB 2.0 Video Capture Audio Grabber, DVD Maker, VHS, V8, 8MM TV DVD Camera Game Плеър, видеокамера, аналогова

BGN 24.67

В магазина

Сега имате всички необходими възможности за запис на любимите си филми,телевизионни програми или видео от аналогов източник към вашия компютър,а също и за редактирането им,запис на DVD дискове,конвертиране и изпращате на вашия мобилен телефон i Pod,PSP или 3 GP,така че можете да ги гледате навсякъде и по всяко време. Срок на доставка : ако времето за потвърждение идва скоро, но все още не получите вашата поръчка, моля свържете се с нас, за да се удължи срокът на доставка за вас.Истински Ezcap 172 USB 2. Висока скорост на рендериране и резултати в реално време, означава по-малко чакане и повече време за създаване.0 Video with Audio Grabber, той може да заснемат висококачествени видео и аудио директно през USB 2.
Specifictions : - съответства на спецификацията USB Rev. ние не носим отговорност за митнически такси или такси (ако има, купувачите трябва да са отговорни за това)
Ако продуктът е повреден, или на изпратен неправилно, може да върне стоката в рамките на 14 дни за подмяна или пълно възстановяване. Новият master video studio Movie Wizard помага на начинаещите потребители да завърши стилни филми само в три стъпки.0 - Подкрепа за контрол на яркост, контраст, оттенък и насищане - универсален, че е лесен за носене - може да записва звук без звук карта - висок plug & play - подкрепа на всички формати : запис на DVD+/-R/RW, DVD+/-VR и DVD-Video - приложение към интернет-конференция / среща на Мрежата. Pls, ние ще се свържем първо с някакви въпроси,ние сме щастливи да бъде на вашия поддържа по всяко време : )
Нашата цел е вашето 100% удовлетворение! Моля, не оставяйте ни лоша обратна връзка, или да се справят, преди да се свържете с нас. Въздушна поща Yanwen скучна и стълб om Сингапур 4 PX Професионален не trackable, друг път перевозкы на пратката trackable. Решение за вашия лаптоп, ние сме положили професионален софтуер за редактиране на видео и след това да осигури по-добра функция за редактиране за вас.0 интерфейс и не се нуждае от друга - заснемане на видео и аудио, въпреки че интерфейсът е USB 2.

Основни свойства

Тип:
Видео карта и ТВ-тунери
Вид На Интерфейса:
USB
Номер На Модела:
Ezcap172
търговска марка:
Ezcap
Пакет:
No
Липсата на дребно кутии за опаковане:
Липсата на дребно кутии за опаковане

Избор на купувачи