Безплатна доставка PM100DHA060 няма нови (стари компоненти, добро качество), можете директно да си купите или да се свържете директно с продавача
New

Безплатна доставка PM100DHA060 няма нови (стари компоненти, добро качество), можете директно да си купите или да се свържете

BGN 108.80

В магазина


Шенжен Hongyer electronic components Sales Co. Ако купувачът не може да намерите правилното решение, моля, свържете се с продавача за промяна на програмата!
4, всички вносни мита на стоки, принесен от купувача.
7, на едро поръчка ще имат най-добрата цена.
11 други условия на плащане : Western Union, банков превод (T/T предварително), моля, свържете се с нас, ако искате да направите това. Няма такъв проблем, която не може да реши, ние не приветстваме никакво зли негативни коментари и спорове.
Шенжен Hongyer electronic components Sales Co.
След като купувачът ще плати, по подразбиране е съгласен с нашата програма!
Продавачът напомня :
1, Ние определяме срок на доставка на 3-7 дни, но в повечето случаи, ние ще изпратим в рамките на 1-2 дни.
3, поставяме разнообразие от решения за доставка, купувачите са свободни да изберат.
2, споменахме номер на най-консервативни, ние можем да осигурим доставка на продукти, обикновено ние можем да осигурим повече инвентар, ако трябва да купуват повече, моля свържете се с търговец за да се преработи запаси. Всички стоки, продавани на продавача, както на стари, така и нови, подлежат на строг контрол на качеството. 10, Моля всички купувачи извършва с честни, благонадежными, справедливи търговски правила.
Добре дошли в нашия сайт, Благодаря за избор
Нашите продукти и услуги, и с нетърпение очакваме вашето сътрудничество!
Ние сме професионален дилър, Китай у нас има повече от десетгодишен опит, купувачите преди закупуване на нашите продукти, моля, прочетете внимателно следното :
Важно : избягвайте спорове. Точно код дата ще зависи от продуктите, които сте получили (това означава, че кодът датата на продукта може да се различава от тази снимка, защото всеки продукт, всяка страна, код датата е различна).
5, Повечето продукти са подобрени код дата.
Attn : Мис Лена
Моля, не забравяйте нашия сайт, удобен за вас още веднъж да се намери!. Ако искате да разберете точния код на дата, преди да поръчате, моля, свържете се с нас
6, поради особеностите на климата и други непредвидими фактори, ако не можете да получите на нашите продукти в продължение на период от време, определен в системата, моля, свържете се с продавача в срок, продавачът ще помогне за решаването на този проблем.

Основни свойства

Съвместим Марка/Модел:
Няма
търговска марка:
Кайфхт

Избор на купувачи