характер пластинчатая обтегач минималистичен кожена обтегач на колана кожа ръчно изработени чиста бича кожа панталони каишка разширено свободно време
New

характер пластинчатая обтегач минималистичен кожена обтегач на колана кожа ръчно изработени чиста бича кожа панталони каишка

BGN 56.93

В магазина


Насладете се на времето си за пазаруване. Ние не можем да си позволим да пратката счупения продукт.
Уведомяване На Купувача
1, на пътя за въздушна поща стълб Кит и път parcal на въздуха стълб кит е по-евтино.
4, ние не приемаме лоши коментар под 3 стартами за специални продукти отстъпки. Или искаме дължина 105 cm директно.
7, Ако сте били в състояние да разберат нашите по-горе на 6 части, след това гостеприимсво за да купуват от нас. Всички поръчки ще бъдат доставени в първият път, когато получим поръчки.
5, преди да подпише продукти, не забравяйте да се провери добре ли са опаковани и продукти. Моля, не спорете за промяна на експрес-спедитор.
Забележка, изискващи дължина. Моля, не публикувайте кандидатстват за спор поради бавната скорост на въздушна поща стълб Кит и въздушна парцел стълб на кит. Но скоростта на транспортирането им е много ниска, особено транспортиране в Русия. След като сте открили, че продуктът е счупен преди да се регистрирате, моля, свържете се с вашия местен экспедитором, за да получи обезщетение.
2, ние имаме право да промени спешно начин, според реалния спешно състояние. Ние не приемаме връщане на пратката. Уверете се, че те са ефективни. Всички въпроси, добре дошли да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим за първи път. Ние се уверяваме, че всички продукти са опаковани добре преди доставка. Ние не позволяваме на себе си отзивчивост продукти, повредени по време на транспортиране.Моля, не спорете по този въпрос.
8, за летни дрехи, моля, свържете се с нас за по-разширено, за да потвърдите, ако те има на разположение в advanced.
6, Моля, също така проверете вашия английски адрес, номер на мобилен телефон, телефонен номер. След като продуктът не работи или е счупен,моля, свържете се с местната експресна компания или экспедитором, за да получи обезщетение. Вие сте избрали този път, трябва да си позволи тази бавна скорост.

Основни свойства

Цвят:
1, 2, 3, 4, 5
Тип:
Комплекти Инструменти
Материал:
100% памук
Воспользуйся:
Бродерия
Стил:
Колан
Основен материал:
Централният слой воловья кожа
Материален процес:
елегантен
Елементи на тялото:
Стриптийз
Популярен Елемент:
елегантен
Дължина:
Lap

Избор на купувачи