2 елемента мотоциклет Амбър задна светлина куршум въртящи се светлини за Kawasaki Vulcan VN Classic Nomad Drifter 1500
New

2 елемента мотоциклет Амбър задна светлина куршум въртящи се светлини за Kawasaki Vulcan VN Classic Nomad Drifter 1500

BGN 14.00
BGN 16.00

В магазина


клиентът е задоволителен
1. Информация За Покупателях :
Ние се стремим да направим всичко възможно,за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка. Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с обща подробности звезда класиране на продажбите 5. Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните митническия/такси.
Ако планирате да ни даде неутрална / отрицателна обратна връзка, моля, пишете ни незабавно за да можем да направи всичко възможно, за да разреши проблема си.
Тегло на продукта : 0,2 кг
Дърворезба и монтажа на болта : 10 мм
По-светъл цвят : Кехлибар
Добре дошли в моя магазин!
Ако ви харесват, други, превоз, моля да ми кажете.
Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание :
1). Разходите му носи купувач.Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента. моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.аз съм тук и готов да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат у вас, преди или след покупката.
- Що се отнася до вносните мита , данъци и такси, а след това те не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.
Коментари :
Ако сте доволни от покупката и от нашето пълно обслужване, вашият коментар е много важно за успеха на нашия бизнес. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Телефонът е необходим за международна експресна доставка.Ако не получите стоката си в срок, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. Благодаря ви за разбирането. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, обърнете внимание на телефона при плащане.
Предмет На Абу
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна.

Основни свойства

търговска марка:
GFYSHIP
Тип Елемент:
Указател на завоя
Вид На Материала:
Високо качество ABS

Избор на купувачи