Перфорирующее нож за електрически машини за намачкване на хартия H500 биговка корицата на книга, рязане и биговка машини
New

Перфорирующее нож за електрически машини за намачкване на хартия H500 биговка корицата на книга, рязане и биговка машини

BGN 18.00
BGN 19.20

В магазина

Вашето мнение ще ни към най-добрите постижения в задгробния живот. Ако искате да се свържете с продавача по-бързо, моля, изберете телефон, за да сканира двумерен код! Нашият ангажимент :
1 : не е получил стоката - - - - - - възстановяване или повторна доставка
2 : повредени стоки - - - - - - - - връщане към цени за ремонт
3 : стоки не може да се използва - - - - - - възстановяване или повторно доставка
Но, моля, не забравяйте : за Всякакви въпроси, моля, свържете се с нас, за да решат, не отваряйте спорове, противоречия - това е просто загуба на време
Не отваряйте спорове
Не отваряйте спорове Благодаря за сервизно обслужване
1 : Когато стоки в рамките на което се дължи време не са достигнали вашите ръце, моля свържете се с нас, ние ще Ви стоки е отново под обстоятелства! Или да ви върне парите! 2 : Ако по време на защита на купувача скоро ще свърши, моля, свържете се с мен, аз ще ви дам да се удължи времето на получаване 3 : Ако сте доволни от нашия продукт, моля, оставете пълна звезда () и добра обратна връзка за нас. Благодарим ви!.
Кожена каишка за електрическа хартия намачкване QY500 машина за намачкване на обложки на книги, рязане и намачкване
За Компанията Senting
1 : не потревожьтесь за нашата скоростта на доставка на нашите продукти на магазина имайте инвентар! След като направите поръчка, поръчка, ние аранжируем препращането във времето!
2 : Можете да изберете свой собствен начин логистика!
Ако нямате специални изисквания, след което да изберете най-бързия начин ние мислим доставка доставка!
3 : Преди превоза, ние ще проверим вашия адрес, ако вашият адрес принадлежи към далечна област, а след това ние ще се свържем с вас!
4 : нашите стоки не са включени в цената на мита и стойността на дистанционна доставка
Ако имате нужда да се консултирате с продукт, моля кликнете върху плик, за да изпратите съобщение директно! Ние ще отговорим на вашите въпроси възможно най-скоро.

Основни свойства

Направи си Сам пособия:
Електрически
нож:
кожена каишка

Избор на купувачи