164 г вкаменената цвят охлюв аммонит минерал многоцветен огън
New

164 г вкаменената цвят охлюв аммонит минерал многоцветен огън

BGN 27.18

В магазина

по-евтино и по-бързо)
2.
Ако продуктът е повреден по пощата, мога да си възстановят разходите за доставка и да ви компенсира някои пари. Стоките могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на 100% връщане на парите.
* Комбинирана отстъпка от цената на доставка е достъпна само в случай, ако вие направите един общ плащане. * Върнатите стоки трябва да бъде в оригиналната им опаковка и в условия на превоз, а не износени или променени. Моля, уверете се, че сте изпратили имейл на правилния адрес за електронна поща.
Изпращам колети поща на Китай. морска доставка (морска доставка отнема около 45-60 дни, ще е по-добре да не се избират морска доставка, ако нямате търпение да чакате толкова дълго около 2 месеца. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. доставка EMS (EMS отнема около 6-10 дни. въздушна доставка (въздушна доставка отнема около 15-20 дни, по-бързо, но по-скъпо)
3. Обикновено той пристига в рамките на 30 работни дни.
* Международни купувачи моля, обърнете внимание, че вносните мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.
Правила за връщане
* Ако не сте напълно удовлетворени, моля, свържете се с мен веднага. Ако пратката е изгубена по пощата, мога да я изпратите отново или да изпратите пълен парите обратно. най-бързият, но много скъп)
4. Ние ще направим всичко възможно, за да сте останали доволни. Аз съм готов да реши всеки проблем с моите клиенти. Моля, уверете се, че адресът е" Ship To " в доверителна сметка е указана правилно.
* Изпращам на стоки в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането.
Точка Обясни Име
Материал
Окаменевшая охлюв аммонит минерал от Мароко тегло 164 гр, дължина-81 mm широчина 66 mm височина 22 мм
Плащане
* Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след края на търговията.

Основни свойства

Материал:
Органичен Материал
търговска марка:
gagny
is_customized:
Yes

Избор на купувачи