Игли като ролкови лагери 64904K размер 20.612*33.325 мм*35 мм
New

Игли като ролкови лагери 64904K размер 20.612*33.325 мм*35 мм

BGN 7.68

В магазина

Така че не се колебайте да се свържете с нас.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси.Ние ще се опитаме най-доброто ни обслужване, докато не сте доволни. Ако имате проблем или въпрос, по отношение на вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви. Ние винаги сме готови да прави неща.
Отрицателна обратна връзка нищо не решава. И дай ни възможност разумно да поправи ситуацията за разумен период от време, независимо от това, което ви притеснява. Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен., ООД
Моля, имайте предвид преди да си купите : на снимката само като линкове.
ако поръчката ви е за покупка на едро, ние можем да ви предложим най-добрата цена.
Ако имате нужда от потребителски продукти,можете да се свържете с нас, благодаря ви!
Нашата цел : отлично качество,ниска цена, най-доброто обслужване. или други данъци върху вноса,но ние не можем да гарантираме липсата на данъци и такси, тъй като това зависи от политиката на страната си.
Ние наистина се нуждаем от вашата положителна обратна връзка и 5-звездните рейтинги, след като можете да получите своята поръчка, ние ще ви дадем положителна оценка.325 мм*35 мм
Ние сме игольчатым роликовым подшипником фабрика : Changzhou HXD BEARING CO.
Ние обикновено маркируем стоки на най-ниски цени в митническата декларация, и се опитваме да ви помогне да намалите или избегнете GST или V.действително доставените стоки е предимство !
Доставка
Продуктите ще бъдат изпратени на вашия адрес.Ако имате нужда от точна декларация за стойността,моля, съобщете ни за това.
Вашето удовлетворение е най-важно за нас.
Обслужване
Ако имате някакви въпроси за продукта и цени,моля,свържете се с нас, ние бързо ще отговорим на вашите въпроси възможно най-скоро.
Игли като ролкови лагери 64904 K размер 20.
Коментари
След като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти.

Основни свойства

Материал:
Стомана
Номер На Модела:
64904K
Покритие:
Друго
Структура:
Друго
H:
35mm

Избор на купувачи