ZCAT1730-0730 ZCAT1730 0730 UF-70 феритни ядра EMI феритни за подтискане на Clip-on anti-interference Uf70b ID7mm shield Filtering
New

ZCAT1730-0730 ZCAT1730 0730 UF-70 феритни ядра EMI феритни за подтискане на Clip-on anti-interference Uf70b ID7mm shield Filtering

BGN 20.64

В магазина

международна доставката може да отнеме до 70 работни дни.Благодаря!!!
Нашата компания :
Политиката за доставка :
1 . Вашето удовлетворение - това е моята вечна гони! Гордея се с вашето доверие! Ние можем да осигури конкурентни цени и високо качество на продуктите в съответствие с вашите изисквания на нашите клиенти.
Така че всеки в монитора на сигналната линия, USB-кабел и дори престижно клавиатура, мишка, от гледна точка на вида пластмасови буца-един пръстен не е изненадващо.
Правилата на връщане :
Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение, и по някаква причина не сте доволни, можете да върнете продукта нас в първоначалния му състояние за връщане или замяна. Тази компания, специализирана в продукти, жило ферритов мек магнетизъм продажби висок клас магнитен, съединение Гао Daoci, скелет, и може според абразия заявка на посетителите, включително (EE EF EFD ЕП ЕПК PQ RM POT UU UT ET UF ER ERL EEL RM GU magnetic основната + скелет), фабрика на магнитното ядро се намира в Китай, тези минерали са богати, добри комуникации, човешки ресурси превъзхождат, продължава благоприятен за развитието на тази компания, за да осигури благоприятно условие, че е Si Юан и навсякъде общност от потребители сотрудничало искрено, взаимно изгодно взаимодействие-комунално развитие.
Четвърто : честност-това е продавач на традиционното разбиране на добродетелите на купувача.
Три : пръстен е чуплива, не забравяйте да проверите, когато куриерски повърхността на магнитна intact, а след това подпишете, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ако имате нужда от по-кратък период от време, моля, свържете се с нас, ние можем да изпратим чрез DHL/UPS/EMS и всички други куриери, които ви харесват, но трябва да заплати допълнителните разходи по доставката.Или искаме стоки до вас чрез DHL, Fedex или EMS безплатна и за превоз на товари . инструкциите за връщане и размяна. Когато се сблъскат с високи шум капацитета на кондензатора е малък, магнитна индуктивност късо съединение, така че синфазный газта е безполезна.

Основни свойства

is_customized:
Yes
Номер На Модела:
анти -- взаимодействие
търговска марка:
Тангда

Избор на купувачи