CHIBUY Cinematic Light box Battery powered and DC port Energized mode A4 Size Acrylic LED cinema lightbox
New

CHIBUY Cinematic Light box Battery powered and DC port Energized mode A4 Size Acrylic LED cinema lightbox

BGN 29.00
BGN 31.98

В магазина

Расвинтите блок. батериите са вредни при поглъщане, така че дръжте ги далеч от малки деца.в случай на изтичане на течност от батерията, извадете ги и по подходящ начин да се разпорежда с цел.светещи кутии лайтбокс сватбена украса tiff лайтбокс лайтбокс филм лайтбокс лайтбокс лайтбокс театрален плакат лайтбокс
Само 170pcs писмо пакет + символи & символ. Просто плъзнете букви на светлинното полето за съобщения и го включи, за да промените съобщението.
Осветите живота си, създайте ново, осветено съобщение по всяко време!
За да поставите батериите :
1. Застанете-нагоре или повисните на стената. И това, и друго не е включена във вашата поръчка. Винаги купувайте си подходящия размер и клас на батерията, най-подходящ за предложената употреба.
Светодиодна светлинна кутия е подходящ за батерии (6 x 1.
L време на горенето, може да варира в зависимост от марката на батериите. Забавен предмет домашен деко също. Не смесвайте алкални батерии със стандартни (въглерод-цинковыми) или перезаряжаемыми (никел-кадмиевыми) батерии.само за вътрешна употреба.5 V AA), а също и за електрически пристанището на постоянен ток(5. Никога не перезаряжайте на батерията, не се нагрява, не се мушкам и да не се разпорежда с цел да ги през огън.1) (адаптер 9 V DC 500m A). Не изваждайте стикер на батерията. замяна на всички използвани батерии едновременно. Затворете отделението за батерии. използвайте само неперезаряжаемые на батерията. Замяна на всички използвани батерии едновременно.
Ако имате нужда от адаптер, можете да щракнете върху цената, да го купят!
Създаване на напомняния, поздрави, кратки думи, дати, цени и др.Ако продуктът не се използва в продължение на дълъг период от време, извадете батериите, за да се предотврати дренаж или изтичане на информация.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ :
1.
Размер на продукта : 30*22*6. Включва общо 170 букви, цифри и символи.5 см
Светодиодна светлинна кутия е подходящ за батерии (6 x 1.

Основни свойства

Форма:
правоъгълник
Стил:
Нова класика / постмодерното
търговска марка:
Chi-купи
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Предмет на:
кино лайтбокс
Цвят:
Черен, Бял
Батерия:
няма доставката
Материал:
ABS+АКРИЛ
Размер:
A4
Режим На Хранене:
Батерия и порт dc(не са включени)
Функция:
Украса на сватбени услуги, декорация на дома, подарък

Избор на купувачи