Сиймор Дънкан SH-8 нашественик хамбакер китара пикап-врата / мост Произведено в САЩ с опаковки на дребно*
New

Сиймор Дънкан SH-8 нашественик хамбакер китара пикап-врата / мост Произведено в САЩ с опаковки на дребно*

BGN 175.98

В магазина

Приемистость врата нашественик значително уменьшала изход за тонални многосторонности. Сиймор Дънкан се стреми да получи най-добрия тон на своите звукоснимателей, от съвременните метални чудовища, до верните копия на скъпоценни камъни от 50-те и 60-те години. Нашественик SH-8 е проектиран за най-тежки тонове пасивна приемистость може да произвежда. Ние знаем, че тонът на много важен за вас, затова решихме да носят Сиймор Дънкан пикапи. С огромно количество пикапи, предлагани от Сеймура Дънкан, вие със сигурност ще намерите звука, който търсите. Сиймор Дънкан е прекарал голяма част от живота си, за усъвършенстване изкуството на създаване на пикапи. SH-8 идва с кабел свързване на 4-проводник за облекчаване на сложни конфигурации превключване приемистости.
Пълна настройка
Нашественик SH-6 се предлага както за разпоредбите на врата, така и за разпоредбите на моста, и най-често се използва в положение на моста.Звукосниматели Сеймура Дънкан - всичко е в тон!
Построен, за да звучи толкова ниска, колкото изглежда, Нашественик SH-8 е идеалното пикапом за всякакъв вид агресивна музика.
Seymour Duncan Нашественик SH-8 Характеристики : хамбакер висока мощност и три керамични Магнит Надмотанные сонда 12 черни оксидных винтове широко магнитно поле, работи за всеки 6-струнна китара, независимо от разстоянието между струни 4-кабелна връзка чудесно за агресивна музика
Тонът започва с пикапи Сеймура Дънкан!
Защо Избра Сеймура Дънкан?
Всичко е много просто, това се свежда до терена. Широко магнитното поле позволява лесно да изпомпва тон на сигнала чрез вашия усилвател, наистина натискане на печалба. Широко магнитно поле нагнетает силата на вашия усилвател е с напълно тежък звук. Той се препоръчва за пънк, гараж, трашърс, метал и други тежки рок стилове. Спецификации Тип хамбакер активен / пасивен пасивен Магнит материал : керамика брой проводници 4 брой струни 6 позиционен мостовое покритие непокрытое
.

Основни свойства

Цвят:
Черна Врата С Бяла Шия, Шия И Зебра, Черно Мост, Бял Мост, Мост На Зебра
Тип:
да вземете
Номер На Модела:
Ш-8

Избор на купувачи