10 Peel and Stick Backsplash Tile Wall Sticker виниловое стенни покрития, 12 X 12 Sticker Wall Paper home decor
New

10 Peel and Stick Backsplash Tile Wall Sticker виниловое стенни покрития, 12 X 12 Sticker Wall Paper home decor

BGN 79.98

В магазина


- Новоприбывшая и несъвършена и прилипающая стенни плочки може да има слаб мирис на гел.
Моля, Напомня
- Плочки не трябва директно да контактуват с пламъци, пара или да се гмуркат във водата.
Стъпка 3-плътно натиснете след потвърждение на място.
- Грапава повърхност, като пореста дървесина, релефни керамични плочки или текстурирани тапети не са подходящи за инсталиране.
Стъпка 2-налагат плочки и линия, фугиране, махнете субстрат и залепете рамо до рамо за получаване на непрекъсната външен вид.След това използвайте почистващ препарат, за да премахнете излишното лепило, оставени от кожа и прилипшими плочки. Плочки и могат лесно да бъдат монтирани директно върху съществуващи стени или гладка повърхност. Не инсталирайте плочки на разстояние по-малко от 16 сантиметра от горната част на плочата.
- Период на лечение е 2 дни след като ги инсталирате на стената (21 дни за свежеокрашенных стени).Баня backsplash, стенни плочки и е икономичен материал за покриване на стени, Ако вие получавате плочки на един и същ дизайн, просто ги извадете и сменете с нов стил.
Лесно САМ peel and stick tile концепция с етикети smart tile изработени от лепило подложка, покрита с гелевым компонент, наречен епоксидна смола, релефна 3 D-епоксидна смола предоставя страхотен визуален ефект.Целият стил на керамични/каменна / стъклени плочки за половината от цената на дребно лесно да го направите сами, пилинг и нож инсталация идват в кутия от 10 панели, покриващи 9 квадратни метра, размер : 12" X 12 " гъвкави и устойчиви на вода Backsplashes, кухненски остров стени, баня задни скок, стени спални, кухненски фон, перални и т. Специално разработена за кухненски задните панели на предните и задните панели, бани, плочки устойчиви на нагряване на плочите и влажност бани (не използвайте в банята).
- Ако искате да премахнете плочки, може да използвате сешоар, за да затопли лепило и издърпайте внимателно, започвайки от ъглите.

Основни свойства

Тема:
Модел
Модел:
3D стикер
Материал:
Смола
Класификация:
За Стена
Сценарий:
Стена
Номер На Модела:
A17031P10
Стил:
Модерен
търговска марка:
Art3d
Спецификация:
Multi-piece Package
производител:
Art3d

Избор на купувачи