Филтри IPL 640 nm за трайно обезкосмяване обзавеждане дръжка използва IPL СБР красотата машина епилация аксесоар
New

Филтри IPL 640 nm за трайно обезкосмяване обзавеждане дръжка използва IPL СБР красотата машина епилация аксесоар

BGN 46.26

В магазина

Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Автомобилът E-светлина ,машина аксесоари лазер за премахване на татуировки, аксесоари фото-подмолаживания, и компании със силни, разумни цени, отлично обслужване и множество фирми за цел да установи дългосрочно кооперативно отношение, компания sincerly дошли нови и стари приятели за посещение, проучване, дела!
Филтри IPL 640 nm за трайно обезкосмяване обзавеждане дръжка използва IPL СБР красотата машина епилация аксесоар
Набирателни-предпочитаният начин на плащане е, ние също приемаме на различни плащания, както е показано по-долу :
1.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитен процеса на плащане или НАБИРАТЕЛНИ. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. Ако не можете да проверите веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. (с изключение на някои страни и APO/FPO)
2.ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT.
Ако има някакви проблеми с плащането,моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ко оод лазерна техника БМ компания, която специализировала в салинг апаратурата машина за красота и ние сме на линия за повече години ,за да имаме повече дългогодишен опит , нашите продукти са изработени от елегантните материали и имаме различни стилове за среща на изискванията към много страни.поради статута на резерва и разликата във времето решим да изпратите вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Основни свойства

Размер:
430nm
Функция:
Филтър
Номер На Модела:
F-001
Материал:
Стъкло
Тип:
430 480 530 560 640 690 750 Нм

Избор на купувачи