MOOER Tres Cab висококачествена дигитална кабина имитация на педала на китара ефект педал
New

MOOER Tres Cab висококачествена дигитална кабина имитация на педала на китара ефект педал

BGN 100.00
BGN 132.80

В магазина


Доставка : 1. Гаранция : 1.Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.ние не носим отговорност за забавянията,причинени от митническите,вносни мита, данъци или други митнически такси.Ако покупката не отговаря на суровините качество, годност за употреба или отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми са решени . моля, пишете Ми чрез "моите съобщения "или" да задават въпроси на продавача", ако имате някакви въпроси относно нашия списък или вашата покупка. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.за увреждания или небезупречных продукти,моля да приемете на снимки или видеоклипове,ние отново се отправили да или возвратили би след потвърждение.com да дадем пари за наша сметка . Ние гарантираме изпращане на стоките в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на плащането, с изключение на празнични дни. Всички детайли са гаранция 1 година.
Trescab висококачествена дигитална кабина имитируемая педал, предлага пет различни видове за избор на кабината може да изберете двухпозиционную балансирана корекция и микрофон вземете местоположение с превключвател на режима на модел на кабината : 1x8 Combo / 1x10 Combo / 1x12 Open / 2x12 Open / 4x12 Close технически характеристики вход : 1/4 "моно Жак (съпротивление : 470k ω) изход : 1/4 "моно Жак (съпротивление : 100 Ohm) изисквания за захранването : ac адаптер 9 V DC (център минус щекер), се препоръчва да се използва Mooer микро ток на хранене : 128 ма размери : D) × 42 милиметра (W) × 52mm (H) тегло : 150g аксесоари : ръководство на потребителя
1.ние ще дадем пет начални прегледи на всеки доброто на купувача също.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Тип:
Ефекти
Номер На Модела:
Трескаб

Избор на купувачи