RASIM 5D Magnolia flowers Home Decoration направи си САМ Бои Embroidery Kit Round Diamond Живопис Cross Stitch Stickers diamond
New

RASIM 5D Magnolia flowers Home Decoration направи си САМ Бои Embroidery Kit Round Diamond Живопис Cross Stitch Stickers diamond

BGN 12.78

В магазина

Ако приклеиваете Диамант до неправилно сайта на картинката, премахване на Диамант с пинсети.Ако не получавате своята стока, в рамките на 30 дни, ние можем да ви върне парите, ако искате.за обособяването на добра фигура в чертежите, задръжте сортированный масив, монтирани на самолета материала по-горе. производственият процес е прост, можете да създадете кратък период от време за завършване. разкрийте лента фигура по-горе, ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща. използвайте кръгла край на дръжката, за да се залепи диамант и леко натиск, за да се премахне излишната цимент. откъснете частична фолио и поставете диамант на платно в съответствие със съответния номер. не са проблем на качеството). Квадратен диамант не е красив и лесно пада голяма част от нашите картини-това е кръгла тренировки diamonid живопис cross stitch ние продаваме размера на изображението . И ако искате в общи линии да разгледаме действието на всяка големина, след това на следващата снимка е предназначена само за ваша справка.И има разлика между размера на платното и размер на изображението.след приключване натиснете леко с диаманти ръка или книга, за да се уверите, че диамантите са здраво прикрепени.
[Етапи на производството диамант живопис DIY]
1. предположих, че един вид смола диамант един комплект свършва по-бързо. приятели на Руската Федерация трябва да осигури паспортни данни при изпращане на Ali Express Premium Доставка, SPSR и Pony Express.
Обикновено сложни цветни рисунки с тънки детайли се нуждаят в по-голям размер, за да изразят своята информация.след добра битки останалата процепа приклеивают на съответните знаци диаманти.за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка). снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си.

Основни свойства

Размер:
30x30cm, 35x35cm, 45X45cm
търговска марка:
Oli
Воспользуйся:
Модел
Стил:
Европа
Материал:
Смола
Вид На Модела:
Карикатура
Форма На Диаманта:
Кръг
Форма:
Единична стая
Област Оклейки:
Пълен
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Рамка:
No
Брой цветове:
30-45
инструмент:
Scatter пробиване дръжка, Пробиване мръсотия, чиния.
Вид на набор от диамантената живопис:
направи си сам диамантена живопис тема
Метод Комплекти За Бродерия:
Вид На Бродерия
Видове:
5D Диамант бродерия цветя Магнолия кръстат бод
Воспользуйся:
стикери стена на домашен интериор
детайли от планински кристал :
Диамант с детайли комплекти за изображения от вътрешната
Модел Numbe:
LG078

Избор на купувачи