Камера наручный каишка каишка за ръка ПУ Кожена каишка за Olympus EP5 EPL5 EPL6 EPL7 SH1 сам по себе си sh2 SH3 E-M5
New

Камера наручный каишка каишка за ръка ПУ Кожена каишка за Olympus EP5 EPL5 EPL6 EPL7 SH1 сам по себе си sh2 SH3 E-M5

BGN 10.40

В магазина

Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем за първи път.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашия пост.
Митници :
Поръчка ще бъде обявена за подарък или по-ниска цена, да намали данък на митниците и облекчаване на митническо производство.
3) моля свържете се с нас преди да неутрални или отрицателно въздействие. Световната корабоплаването, ние ще изпратим парцеллу въздушна поща регистрирана стълб кит с проследяване не. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Ние винаги се радваме да ви предложим най-добрата и на разумна цена за най-добрите стоки и услуги. Внимание, моля! Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита
Обратна Връзка И Услуги :
1. Ако сте научили информация за ситуацията с данък върху вноса в страната и мислите, че има начини за намаляване на данъци, които трябва да се заплати (или изобщо отказ данъци), просто ни кажете, че имате нужда от поставяне на инструкции по отношение на етикетирането, опаковката, декларации, фактури и т.има някакви въпроси или изисквания,моля, просто се свържете с нас по всяко време, по Ali express онлайн мнение или електронна поща, ние ще се радваме бързо да отговори.) В полето за коментар по време на поръчка. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. Изключения не се случва! Разходите за доставка, понесенная при връщане на стоката, ще носи на купувача. ( Но, ако сумата на вашата поръчка е по-малко часа,трябва да изпратите пратката обикновена малка Пакетой China Post Plus, която без проследяване на подробности)
2.Особености : приложим към камерата за защита и комфорт.

Основни свойства

Цвят:
Черен, Тъмно Кафе
търговска марка:
Фоттос
Използването на:
Китката

Избор на купувачи