ABWE Flowers възстановяване на предишното положение Шапка, хип-хоп плоски щитове бейзболна шапка на регулируем размер на черно за малки деца
New

ABWE Flowers възстановяване на предишното положение Шапка, хип-хоп плоски щитове бейзболна шапка на регулируем размер на черно

BGN 5.00
BGN 5.95

В магазина


Цветя Възстановяване На Предишното Положение Шапка, Хип-Хоп Плоски Щитове Бейзболна Шапка На Регулируем Размер На Черно
Цветя Възстановяване На Предишното Положение Шапка, Хип-Хоп Плоски Щитове Бейзболна Шапка На Регулируем Размер На Черно
Доставка
Ние ще изпратим подробности за въздушна поща стълб Кит за световно с проследяване номер .обикновено смогите постигане на по-голяма част от страните в рамките на 39-60 работни дни. Но времето за доставка зависи от дестинацията и други фабрики., той може да се задържат до 60 работни дни . поради намиране на митнически блок или по други причини. Моля, разберете, че ситуацията във вашата страна, ние не можем да контролираме .разбира се, ще направим всичко възможно, за да ускори събитията в нашата страна. Ако имате нужда от каквато и да е информация за проследяване на снимки на своя пакет, просто се свържете с нас.
Плащане
EMS. DHL, Въздушна поща букви стълб Кит и така нататък, достъпни за вас.
И, моля, уверете се, че цялата подробна информация за вас(пълно име, адрес или код ) е вярна.
Несъответствие на цветя
Моля, разберете, че цветово несъответствие не може да бъде избегнуто между изображението и реалния продукт се дължи на много причини, като например осветлението по време на снимки, различни екрани и други. Благодаря ви за Вашата подкрепа и разбиране.
Коментари
Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ние ще оставим положителен отзив за вас, което е толкова важно за вас. Класирането на профила ви ще се увеличава, а също така можете да получите допълнителна отстъпка от бъдещата покупка на този сайт. Ние сме винаги тук, за вас, за да реши всички проблеми. Благодаря ви за разбирането.

Основни свойства

Отдел Име:
Дете
Пол:
Малките Момичета
Материал:
Памук
Възраст На Детето:
От 19 до 24 месеца
Тип На Каишка За Ръка:
регулируема
Вид На Модела:
С щампи
Номер На Модела:
I064824
търговска марка:
остров
Цвят:
Черен

Избор на купувачи