Tangda железен прах ядра T157-0 OD * ID*HT 40*24*15 mm 2.5 nH/N2 1uo Железен прах жило феритни toroidal жило покритие кафяв
New

Tangda железен прах ядра T157-0 OD * ID*HT 40*24*15 mm 2.5 nH/N2 1uo Железен прах жило феритни toroidal жило покритие кафяв

BGN 47.68

В магазина


Характеристики :
Максимална работна температура тороидальных ядра е 150o C.Главната особеност е равномерно разпределена процеп във вътрешността на железен прах ядро.
- 38материалов
Благодарение на своята висока магнитна пропускливост, е малобюджетным алтернативен материал-26.Това е най-добрият избор за приложение на линейната честота.ние сме натрупали богат опит и са установени стабилни и надеждни бизнес взаимоотношения с клиенти по целия свят.
- 45материалов
Най-висок материал пропускливост.Той има характеристики, много сходни с много популярен материал -26.
-40материалов
Най-евтиният материал.
-8 материал
Материал има ниска загуба на активната зона и добри линеарности под високи наклонени условия,добър високи материал.
- 52материалы
Материал има по-ниски загуби на активна зона на честотата на къси вълни на обхвата и същата пропускливост като -26 материал.Добра линейност с висока наклон. С богат опит в работата с всички видове големи и малки поръчки, ние сме се приспособили широки контакти с много местни и международни товарните организации. Следователно, ние можем безопасно и надеждно превозва нашите продукти в почти всяка точка на света
-2 / -14 материали
Ниската проницаемост на тези материали ще доведе до по-ниски работа плътност fiux AC от други материали, без допълнителна междина-загуба.
Тороидальные ядра са покрити с епоксидна смола с разбивка на не по-малко от 500 vac.След изолационна обработка на желязо на прах компресира в желаната форма и размер и преминава през топлинна енергия,а понякога и покритие.Това производство е toroids предлага прост, компактно решение за производство на индуктори, свързани с индуктори и трансформатори.
Внимание моля : този вид магнитен пръстен не е като магнит, той немагнитный.Това е икономически ефективен материал с общо предназначение, който е полезен в широк спектър от приложения, преобразуване на мощност и линейни филтри.

Основни свойства

Номер На Модела:
желязната сила жило
is_customized:
Yes

Избор на купувачи