12V / 24V/220V High Lift Electric Diesel Oil Pump Fuel Oil Transfer Oil дозиращият помпен възел с цифров часовник
New

12V / 24V/220V High Lift Electric Diesel Oil Pump Fuel Oil Transfer Oil дозиращият помпен възел с цифров часовник

BGN 404.80

В магазина

и правилно към продукта, механично , ние можем да потвърдим детайлите ,ако не получавате обратно към нас ,или pacakge получи забавяне, а след това предизвика своето неудовлетворенное, ние няма да бъдем отговорни.
Въпроси, които изискват внимание :
1. и моля не отхвърлете пакет или то ще унищожи или върне обратно ( ако се върнем ние ще имаме огромно лик от компанията за превоз на товари), така че ако и тези се случи, тогава не може да се плаща назад, така че моля обърнете внимание~
3. ИЛИ НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ ПАКЕТ !!!!!!
8. Забележка : здравейте, моля винаги проверявайте лист данни, механичен продукт има прекалено много модели, ние трудни за показване на цялото изображение към вас, така че изображението на прозорците не се дължи ( както веднъж изображението връзки), целият модел подобно, не е модел,ние продаваме, ние поставяме в продажба модел на име, моля да се съглася ~
12 V / 24 V/220 V High Lift Electric Diesel Oil Pump Fuel Oil Transfer Oil дозиращият помпен възел с цифров часовник
. Ако не искат да плащат данък, можете да опитате e-package/e-ems, ако е възможно по-малко (само предложение)
6. и моля излезте достъпен телефонен разговор или е-мейл, за да можем да се свържете се за да почистите митниците или скомплектовать нагоре пакет, ако ние не можем да ви намери и да причини пакет возвратите назад,съжалявам ще си проблем касуэ неспособная доставка не получи плащане преди и !!!!!! МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ !!!
4. целия внос може да облагат с данъци в страната си, така че се уверете, че знаете, че
2. моля, проверете системата за съобщения, ако адресът ви се намира в отдалечената зона, ние ще оставим на вас съобщение, за да промените адреса.и pleae ни кажете, ако имате специално изискване за разходите се прилага към обичая на страната си (да приложите по-малко или да се запази оригиналния prive), ние не начисляваме никаква данък и ние не знаем, колко те ще таксува с вас, така че, ако вие не ни оставите съобщение, или ние прилагаме малко по-малко от цената на поръчката, и ние не носим отговорност за това.

Основни свойства

Напрежение:
220V Quantitative
силата на:
Електрически
Налягане:
Високо Налягане
Структура:
Центробежна Помпа
Използването на:
Маслени
Номер На Модела:
ZYB-70
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Приложение:
Дозиране
Теория:
Центробежна Помпа
Горивата:
Електрически
Напрежение:
12V/24V/220V
Модел:
ZYB-70
силата на:
550 W
Обемът на:
60/мин
Усвояването на:
6m
корона доставка:
10m

Избор на купувачи