HEPA филтър + червена и Зелена странична четка здрава четка за почистване на Kalyn Clean for DT85 DT83 DM81 Robotic Vacuum Cleaner Parts
New

HEPA филтър + червена и Зелена странична четка здрава четка за почистване на Kalyn Clean for DT85 DT83 DM81 Robotic Vacuum

BGN 26.24

В магазина


HEPA филтър и странична четка
HEPA филтър + червена и Зелена странична четка здрава четка за почистване на Kalyn Clean for DT85 DT83 DM81 Robotic Vacuum Cleaner Parts
Име На Продукта
HEPA филтър+странична четка
Тип
Резервни Части За Робот Прахосмукачка
Продукти
2 чифта HEPA +5 двойки странични четки
Материал
HEPA;
Найлон
Тегло
0,14 кг
Размер(мм)
HEPA : 138*52 мм;
Странична четка : 55 мм
Подходящ за
DT85 DT83 DM81
Той може да филтрира микронную прах за предотвратяване на вторично замърсяване. И той също може да предотврати попадането на прах в работен център на двигателя.
Дръж си подметальную машина работеща на върха на изпълнение! Странична четка се простира по протежение на ръба, за да изтриете повече мръсотия, прах и отломки.
1) DT85
2) DT83
3) DM81
1. за изпращане-всички поръчки се обработват в рамките на 5 работни дни след получаване на плащането, така че, моля, плати го колкото се може по-скоро, за да можем да го изпрати своевременно, след като направите поръчката.
- Детайлите ще бъдат потопени чрез въздушна поща стълб, EMS, epacket, DHL, Fed Ex или UPS.
-Всички наши продукти ще бъдат изпратени на адрес на клиента, който предложи на купувачите, Моля, потвърдете адреса за плащане.
-Онлайн проследяване на разположение. Чрез проследяване на броя и уебсайт ще бъдат предложени, след като подробностите са потопени. 2. политиката за връщане-за да се направи на купувача най-удовлетворени. Ние предлагаме на политиката за връщане. Можете да изпратите стоката обратно за връщане (цената на доставката не се връща) или за споделяне. -Ние не можем да бъдем отговорни за промяна на мнението или изгубената поща, но ако грешката е наша, ние ще се радваме достатъчно далновидни, за да върне парите.

Основни свойства

Тип:
Резервни Части За Прахосмукачка
Номер На Модела:
DT83
Вид Вакуум Детайли:
Четка
Име на продукта:
HEPA филтър и на борда четка
Тип:
резервни части за робот прахосмукачка
Характеристика:
здрав
Място на произход на стоките:
Китай
Подходящ за:
DT85 DT83 DM81

Избор на купувачи