Продажба на едро оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN nuvi 2597 2597T 2597LT GPS сензорен екран дигитайзер, подмяна на лентата
New

Продажба на едро оригинален нов 5-инчов сензорен екран за GARMIN nuvi 2597 2597T 2597LT GPS сензорен екран дигитайзер, подмяна

BGN 13.60

В магазина

ако имате някакви нужди, можете също така да направите нови резервации, ние ще изпратим им, когато ние се върнем на работа на 23 февруари.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Моля, обърнете внимание,че компанията ни ще бъде затворен от 8 февруари до 23 февруари 2018 г. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
това, което ние продаваме, точно по същия начин, както на снимката, която показахме. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Нека да поддържаме връзка.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Уважаеми клиенти : ние бихме искали да се възползват от тази възможност, за да ви благодаря за вашата добра подкрепа през цялото това време .
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. За това време . Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. в съответствие с китайския традиционен фастивалом, пролетта фестивал, съжаляваме за неудобството.

Основни свойства

Тип:
сензорен екран
търговска марка:
скайларпу
Екран:
≥5
Номер На Модела:
Nuvi 2597
Съвместим Марка:
Докосване
Размер:
5
Номер На Модела:
сензорен екран на nuvi 2597
Тип:
Активен
Вид На Интерфейса:
Сериен
Вид На Продукта:
4-жичен резистивен сензорен екран
Дължина на кабела:
19мм
Външен размер:
120мм*73мм

Избор на купувачи