Столярная работилница, 60-140 см (19-48 инча), двойна циркуляри гравиране машина универсален орбита
New

Столярная работилница, 60-140 см (19-48 инча), двойна циркуляри гравиране машина универсален орбита

BGN 48.00

В магазина


Моля, проверете своята местната митническа политика внимателно, преди да купите. Ние обикновено пишем за по-малко от обявената цена за своите поръчки, но мито се определя и начислява митница на вашата страна, а не от нас. След като сте готови плащане, вие трябва да бъдете готови и да носи отговорност за митническо оформяне във вашата страна, ако това е необходимо.
Ако продуктът е бил изгубен по време на превоза, след като товарен компанията той ще потвърди, ние ще ви предложим подходящия за връщане на парите.така че бихме могли да реши всички проблеми. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или данъци върху вноса. Клиентите могат да получат частично връщане или преиздаване на повредени компоненти.
Пакетът Включва :
Релси 2 Бр
2 Бр Водим Ленти
Онлайн маркетингова платформа "столярная работилница" в е основана на 5 юни 2015 година. Непрекъснато стремеж към качество, разнообразни иновации и високо производство и откриване, всичко това е нашата мечта и гордост "Произведено в Китай". Всички продукти, "дърводелски цех" разработва, проектира и произвежда в Китай.
Ние ще изпратим имейл на всички поръчки в рамките на 3-5 работни дни след получаване на пълното плащане. моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна оценка.
Ако има някакви проблеми с качеството, които водят до неправилно функциониране на продукта, ние ще ви предложим подходящия за връщане на парите.
Ако имате някакви въпроси или проблеми с вашата поръчка, моля не се колебайте да се свържете с нас-ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ги решим за вас. Ние разполагаме с професионален екип от разработчици и производители, за да можем да гарантираме качеството на продуктите, а също и безопасността и ефикасността на процеса на доставка.моля, отделете време, за да ни оставят положителен отзив.Ние се стремим към пятизвездочному услугите и да искаме да са щастливи - и точка.

Основни свойства

Цвят:
60 см, 80 см, 100cm, 120 сантиметра, 140см
Пакет:
Случай
Номер На Модела:
T Track
търговска марка:
MYTEC
Размер:
60.80.100.120.140cm
Направи си Сам пособия:
Коментари
Приложение:
Дървообработващи Инструменти
Тип:
комбинация от ръчни инструменти
Тип:
Ръчни Инструменти
Брой парчета:
1

Избор на купувачи