Микаел Шатлен-Matrix 2.0-магия
New

Микаел Шатлен-Matrix 2.0-магия

BGN 6.08

В магазина


Микаел Шатлен-Matrix 2.0
Покажи адрес : игрок.youku.com/player.php/sid/XMTYx Mj U2 NDM0 NA==/v.swf
Покажете на зрителите да играе карти, като обясни, че тя е вашата любима. Предавайте го на изпит. Те ще открият, че картата е съвсем обикновена, с изключение на четири дупки, по един във всеки ъгъл. Кажете на своите зрители, че те не моргали дори и за миг, в противен случай, те пропустят чудо, което ще последва за тях. Дръжте картата между палеца и показалеца си, напълно видими за всички. Без да се движат-да, правилно четете - без и най-малкото движение, един от четирите дупки се движи в предвид! Трябва да видите, за да повярвате в това. Дупката, изглежда, преминава на картата по диагонал на секундата.
Илюзия? Реалност? Помашите ръка за карта, за да докаже, че дупката не е илюзия! Те са реални! Направете това отново, държейки картата, както и по-рано. Зрител сам може да реши, когато се изнесат втората е дупката. В екипа му на второ дупка се движи, да се присъединят към други, образувайки перфектно подравняване четири дупки в единия край на картата.
Как е възможно това? Фактът, че не се движи мышцей, когато дупката се движи, само засилва ефекта. В края на процедурата на картата може още веднъж да се види.
Стресът следните точки : няма лепило! Никакви подозрителни движения, тъй като можете да контролирате преместване на дупки. Никаква илюзия, дупки наистина съществуват! Това е лесно да се направи. Капитанът на тайна в продължение на десет минути и дори обманете себе си пред огледалото! Творение Микаэля Шатлена!!

Основни свойства

Цвят:
Червен
Възрастова Група:
Възрастни
Приложени Ли Инструкции:
ДА
Материал:
Метални
Характеристики:
Плаващ, Мига,Издига,Изчезва, Научете Се,С Dvd,Лесно Да Се Направи, За Начинаещи, Професионалисти,Жонгльори, На Улицата,На Сцената
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Размер:
One Size
Номер На Модела:
5555
Тип:
карта

Избор на купувачи