Оригинален MEAN WELL 30W DC DC конвертор PSD-30C-12 Вход 36~72V на изход 12V 30W 2.5 APCB тип DC DC изолиран преобразувател
New

Оригинален MEAN WELL 30W DC DC конвертор PSD-30C-12 Вход 36~72V на изход 12V 30W 2.5 APCB тип DC DC изолиран преобразувател

BGN 23.00
BGN 26.88

В магазина

Нашата мисия се състои в това, да се осигури надеждно решение на вашите изисквания към източник на захранване. Напротив, ако фактор на мощността, равен на 0,95, а след това електроцентрала трябва да генерира само по-1,06 ва, за да се гарантира реална нужда от мощност 1 Ват. margo kulon помага на инженери от електронната индустрия, купувачите и специалистите да намерят перфектните решения за захранване на AC/DC DC/DC, DC/AC за своите приложения. Това ще бъде по-ефективно. Ако приемем, че коефициентът на мощност е равна на 0,5, електроцентрала трябва да произвеждат повече от 2 ва, за да отговори на реална мощност 1 Ват.
Коментари
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Как правилно да изберете импулсно захранване Mean well?
A. функция за защита : Защита от пренапрежение (OVP), защита от прегряване (OVP), защита от претоварване (OLP) и т. Нашият екип е насочена към това, да отговори на вашите въпроси за храненето.
Нашата Компания
Ние предлагаме богат избор от хранителни източници от водещ производител на хранителни източници в индустрията-марка Meanwell. реална мощност= Входно напрежение x входен ток x фактор на мощността (W)
От гледна точка на опазване на околната среда електроцентрала трябва да произвежда мощност, надвишаваща привидна мощност, за да постоянно да доставя електроенергия на пазара.специална функция : корекция на коефициента на мощността (PFC), функция източник на непрекъсваемо захранване (UPS). приложна функция : сигнална функция (Power Good, Power Fail), дистанционно управление, дистанционно и т. To за повишаване на надеждността на С. привидната мощност=Входно напрежение x входен ток (wa)
2. В системата
Б. Ние предлагаме на потребителите да изберат блок, който е с номинална мощност до 30% повече, отколкото е действителната нужда. избор на функции, в зависимост от приложението :
1.
Уверете се, че моделът отговаря на необходимите ви стандарти за безопасност и правилата на ЕМС. Правейки това, вие можете ефективно да се подобри надеждността на S.

Основни свойства

Тип Изход:
Единична стая
търговска марка:
ЗНАЧИ Е ДОБРЕ
Изходна Мощност:
1-50 W
Изходен Ток:
2.5 А
Изходно Напрежение:
12V
Номер На Модела:
PSD-30C-12
Входно Напрежение:
36~72VDC
документ:
EMC CE
Защита:
Късо съединение / претоварване / напрежение
Ефективност:
77%
измерване:
101.6 * 50.8 * 30mm (L * W*H)
Характеристика:
Вграден EMI филтър нисък шум пулсации
Входен диапазон:
Широк диапазон на входните сигнали 2
Volatge adj. обхват:
11~13.5 VDC

Избор на купувачи