4шт мотор монтиран клапан състав щуцер за SUZUKI GN250 GN 250 мотоциклет spiracle Street Racing bike
New

4шт мотор монтиран клапан състав щуцер за SUZUKI GN250 GN 250 мотоциклет spiracle Street Racing bike

BGN 7.00
BGN 8.00

В магазина


Ако планирате да ни даде неутрална / отрицателна обратна връзка, моля, пишете ни незабавно за да можем да направи всичко възможно, за да разреши проблема си
Ние ще се радваме да замени или да върне на дефектни стоки, се стремим да реши всеки проблем бързо и да ви удовлетвори или на връщане на парите
1. ние изпращаме по различен начин въздушна поща. за сигурна доставка. Моля, обърнете внимание на телефона при плащане. Информация За Покупателях :
Ние се стремим да направим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка. Моля, пишете ни, преди да оставят някакви отрицателни коментари.
Ние ще ви дадем подробна информация за доставка, която ви е необходима.
1) Корабни Компании :
Ние подкрепяме спедиция"въздушна поща", различни държави и различни количества за поръчка. Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси.Благодаря ви за разбирането.
Забележка :
1.
Ако не сте получили от нас никакъв отговор, моля, проверете своята електронна поща, за да се уверите, че вашата пощенска кутия не е достигнал пълен размер.Аз ще спомена, като подарък или модел и на ниска цена.
Ако стоката се връща поради факта, че купувачът се е отказал да подпише или грешен адрес или непотърсени стоката, купувачът трябва да е отговорен за цялото връщане и повторно пращане на мейл събиране.
Внимание : за да избегнете неприятности за Вас, моля, уверете се, че тези детайли са подходящи за вашия мотоциклет. Тези отговорности отговорност на купувача.Ние се грижим за нашите уважавани клиенти и винаги ще се опитаме да ви помогнем.Ние подкрепяме нашия ангажимент превъзходно обслужване, 100% пълна връщането на парите и клиента
гаранция за удовлетворение. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.
Ако не приемате по време на доставка, моля не сделка
Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание :
1).

Основни свойства

Вид На Материала:
Както показа снимка
Дължина На Продукта:
2cm
Височина На Продукта:
2cm
Тегло На Продукта:
0.1kg
Обем (мл):
400
Тип Елемент:
Двигатели
Името На Модела:
За SUZUKI GN250 GN 250
специални характеристики:
Директен заместител на оригиналните части
Диаметъра На Продукта:
2cm
Широчина На Елемента:
2cm
Брой цилиндри:
1 цилиндър
Сертифициране На Входящи Тестове:
ISO9000
търговска марка:
GFYSHIP
Пакет:
No
Цвят:
Както показа снимка
Брой:
1 чифт (4шт)

Избор на купувачи