NOVOVISU за Proton Satria / Нео интериор разсеяна светлина атмосфера на оптичен диапазон на светлината във вътрешния панел на вратата настройка осветление
New

NOVOVISU за Proton Satria / Нео интериор разсеяна светлина атмосфера на оптичен диапазон на светлината във вътрешния панел

BGN 33.00
BGN 40.18

В магазина


2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. Купувачът трябва да се увери, че адресът за доставка е непогрешим. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.
Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в !
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Инструкции За Инсталиране
Ако искате да 4 метра заедно, без разрязване.Или искате по-дълга ивица на оптични влакна и повече източника на светлина; ти трябва да ми каже, че подробните изисквания и редът, по-късно ми даде възможност да промени цената на вашата поръчка.Купувачите може да се наложи да плати цената за доставка за повторно изпращане на замененного на стоките.
Ако детайл неполноценен след 3 месеца, купувачите все още могат да го изпратите обратно,ние ще се свържем с доставчици или мануфактурой за гаранция.
4) ние не предлагаме никакви услуги за промяна на заповедта на статус на поръчка 'очакване на превоза', всяка информация, отнасяща се до промени в поръчката, ще бъде погълната, така че промяната не може да бъде извършено след свалянето на поръчката в нашата система за доставка, така pls два пъти проверява дали всички на вашата информация е вярна и пълна и при пускането на поръчката.
Бразилия / Южна Америка
Обикновено, 45-60 дни, но понякога това отнема до 75 дни поради митнически проверки. обхват на стъклени влакна 4шт*1 метър ( всеки с източник на светлина )
2. Ако искате бързо, можете да изберете доставка DHL или EMS, когато поръчвате. моля, свържете се с нас,ако не сте получили вашия продукт, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема. Купувачът е отговорен за цялата обратна доставка, включително DOA или дефектна връщане. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
Южна Азия / Близък Изток
Обикновено 20-30 работни дни, но понякога това отнема до 45 дни поради митнически проверки.

Основни свойства

Отделят Цвят:
Оранжево, Червено, Бяло, Синьо, Зелено, Жълто
търговска марка:
НОВОВИСУ
Тип Елемент:
Атмосферни Лампа
Модел автомобил:
Сатрия
Производител На Led Чипове:
9003

Избор на купувачи