10 x мотоциклет 48 мм въздушен филтър за Honda CB Kawasaki KZ Suzuki GS GSX Yamaha DT 250 DT250MX XS 250 XS250SE XS400 XS400SE XT500
New

10 x мотоциклет 48 мм въздушен филтър за Honda CB Kawasaki KZ Suzuki GS GSX Yamaha DT 250 DT250MX XS 250 XS250SE XS400 XS400SE

BGN 65.00
BGN 75.20

В магазина


Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание :
1).
Така че само трябва 21 работно време-35 работни дни (от около три седмици) . С инсталирането на филтър на всеки карбуратор, вие намалявате ограничение от въздушна кутия и позволи на всеки лв диша самостоятелно. моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.
Ако планирате да ни даде неутрална / отрицателна обратна връзка, моля, пишете ни незабавно за да можем да направи всичко възможно, за да разреши проблема си.
Ако имате нужда от помощ при избора на бърза и надеждна транспортна компания, моля, свържете се директно с нас и
ние ще направим всичко възможно, за да помогне. Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с обща подробности звезда класиране на продажбите 5. Ние не носим отговорност за възвръщаемост, поради погрешно размер.
- Що се отнася до вносните мита , данъци и такси, а след това те не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Доставка
1) Корабни Компании :
Ние подкрепяме спедиция"поща на Китай "или"Хонг конг поща", моля, оставете вашия пощенски код и номер на вашата поръчка.
Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз почтително Ви моля, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно изучавайки описанието и снимките, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията.аз съм тук и готов да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат у вас, преди или след покупката.
Предмет На Абу
Всички продавани от нас продукти са свързани най-доброто от нашите възможности, максимално точно и с най-голяма добросовестностью от наша страна.
2)време за доставка :
Като правило, стоката ще бъде доставена след 6 работни дни от момента на ПЛАЩАНЕ пречистена дата.

Основни свойства

Тип Елемент:
Въздушни Филтри И Системи
Височина На Продукта:
5cm
Името На Модела:
За Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha,
Широчина На Елемента:
8cm
Дължина На Продукта:
10cm
Вид На Материала:
ABS с висока плътност, алуминий
Тегло На Продукта:
0.15kg
търговска марка:
GFYSHIP
Името На Модела:
За Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha,
Размер:
Inside
Монтажен диаметър :
48 мм

Избор на купувачи