150 бр./лот персонализирани бонбони стикер полза на стикер за сватба булката душ сватба парти украса малък кръг S136
New

150 бр./лот персонализирани бонбони стикер полза на стикер за сватба булката душ сватба парти украса малък кръг S136

BGN 31.98

В магазина


Несъответствие Цветове :
Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т. Моля, дайте ни положителна оценка от 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги. все пак, ако смятате, че имаш някакъв грешен цвят, моля свържете се с нас свободно. Имаме много възможности за доставка methord, които могат да ви помогнат да спестите цената на доставка не е само пътуване със самолет, но и превоза на товари. Такива линии има и в други области, като Австрия или ЕС.
Доставка :
Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка, която отговаря на вашето местоположение, както и заплащане на всички разходи, включително разходите за доставка. Ние можем да помогнем на клиента да се наложи продукти, като мостри или подаръци по някакъв начин, но това не е гаранция, че това няма да доведе до никакви допълнителни такси, или на потребителски проблеми.
Продажба на насипни :
Всичко в нашия магазин поддържа масова продажба, не се колебайте да се свържете с вашия търговец за хранителни стоки/обеми, които ви интересуват. Можете също така да се свържете с продавача, за да получи на всяка оферта, въз основа на минал опит.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Ние не можем да гарантираме срока за доставка на международни превоза поради разлика във времето на митническото оформяне на отделните страни. Има и различни методи на доставка, различни от системата , както е показано, например, в Русия, има начин да се освободи от данък. Там могат да бъдат някакви други възможности, освен шоуто на система. Купувачът носи отговорност за всички митнически / такси с всички условия. Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставят най-добрите услуги за удовлетворяване на нуждите на клиентите. Въпреки това, ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас, преди да напусне някакви отрицателни коментари.

Основни свойства

Цвят:
Кръг
Размер:
30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 65mm
Празник:
Универсалия, Сватба & Заснемане, Сватба
Музика:
No
Модел:
Одностраничный тип
търговска марка:
CustomFest
is_ е готово:
is_ е готово
Тип:
Други Празници И Празнични Аксесоари

Избор на купувачи