10шт стерилен еднократен черна тръба на татуировки с 3/4 25 мм 3rt щипки за машини комплект за доставка
New

10шт стерилен еднократен черна тръба на татуировки с 3/4 25 мм 3rt щипки за машини комплект за доставка

BGN 8.00
BGN 9.86

В магазина


КОНТАКТИ
Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, можете да използвате системата за съобщения на alibaba, за да получите бърз отговор.
За всякакви други въпроси просто не се колебайте да се свържете с нас, разбира се, нашият екип ще направи за вас по-добра работа. купувачът трябва да се свърже с нас за получаване на обратен адрес, преди да изпратите пратката, купувачът трябва да информира ни детайли за доставката и за очаквания час на пристигането си. Моля, обърнете внимание : ако първоначална информация за състоянието върнати с увреждане, независимо от това как ни се нуждаят от 10% до 50% капиталови квоти, в зависимост от щетите.
Ако сте редовен клиент или на едро, моля свържете се директно с нас, и ние ще ви предоставим допълнителна отстъпка на стоки и доставка. Купувачите заплащат пощенски разходи, за да върне стоката.
Възстановяване на използваните продукти не се извършва; можете да обменят стоки е само в този момент.10шт стерилен еднократен черна тръба на татуировки с 3/4" 25 мм 3rt щипки за машини комплект за доставка
Характеристики :
1.за деталя с 1 или 2 години безплатна гаранция за обслужване на вземане, ние сме свободни да осигури всички части са с безплатна пощенска такса. Освен това, можете да се свържете с нас чрез онлайн trademanager с AM10 : 00 до PM12 : 00 (Пекин време). Уверете се, че продуктът е В първоначалното състояние.
Платежните инструкции на продавача
Моля, посочете номер на вашия адреса за доставка за запазване на използване, уверете се, че доставката е гладко, благодаря!
Правилата на връщане :
Чрез 1,7 дни след като купувачът ще получи
2. Ние не носим отговорност за загуба возвращенной на пратката. направен с висококачествени материали, издръжливи
2.
Благодаря ви, че отделихте време, за да видите тази страница както трябва.ние ще ти върнем плащане на 100% или обменяем сродна информация. Ако ремонтът на продукта изисква връщане на заводское обслужване, обикновено, е малко вероятно, купувачът трябва да плати товари и да се върне у дома.

Основни свойства

Тип:
Татуировка Сцепление
Материал:
Пластмаса
Расходный материал:
ДА
Форма:
Кръг
Номер На Модела:
25мм3рт

Избор на купувачи