Мини DIY версия на ръчно изработени кожени модел чертожната хартия пари BXK-17 Takahashi седельная чанта версия
New

Мини DIY версия на ръчно изработени кожени модел чертожната хартия пари BXK-17 Takahashi седельная чанта версия

BGN 13.00
BGN 13.28

В магазина

Ние не позволяваме на себе си отзивчивост продукти, повредени по време на транспортиране. След като продуктът не работи или е счупен,моля, свържете се с местната експресна компания или экспедитором, за да получи обезщетение. Ако имате нужда от законченная чанта, тогава трябва да се чака 30-60 дни. Може би има някакъв малък дефект. Защото всички тези продукти се извършват ръчно. Вие сте избрали този път, трябва да си позволи тази бавна скорост.
7, Ако сте били в състояние да разберат нашите по-горе на 6 части, след това гостеприимсво за да купуват от нас. Но скоростта на транспортирането им е много ниска, особено транспортиране в Русия. Всички поръчки ще бъдат доставени в първият път, когато получим поръчки. Така че, преди да купите, моля, прочетете внимателно помислете, какъв начин на транспорт, които ще използвате.Ако сте доволни от нашия продукт, не забравяйте да даде 5 започва и добър коментар. Отстъпка 5% може да се прилага при следващата поръчка. Ние се уверяваме, че всички продукти са опаковани добре преди доставка. Моля, не спорете за промяна на експрес-спедитор.
3, ние се уверяваме, че всички продукти, които доставяме са добри преди доставката.
Ние насърчаваме домашно чанти себе си. Всички въпроси, добре дошли да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим за първи път. Ако нямате нищо против, моля, да направите поръчка с нас.
Продукти рисунки торбички, а не торби.
8, за летни дрехи, моля, свържете се с нас за по-разширено, за да потвърдите, ако те има на разположение в advanced. Тук имаме най-конкурентни продукти. Ние не можем да си позволим да пратката счупения продукт.
Насладете се на времето си за пазаруване.
Уведомяване На Купувача
1, на пътя за въздушна поща стълб Кит и път parcal на въздуха стълб кит е по-евтино.Моля, не спорете по този въпрос. Ние не приемаме връщане на пратката. Уверете се, че те са ефективни.
4, ние не приемаме лоши коментар под 3 стартами за специални продукти отстъпки.

Основни свойства

Цвят:
хартия за рисуване, завършен чанта на 30 дни
Материал:
Хартиена Кутия
Номер На Модела:
17072819

Избор на купувачи