Бърз безплатно кораб е нов !5 бр. / много малък размер NRF51422 bluetooth 4.1 мрежов модул ANT + ENIG ПХБ модул
New

Бърз безплатно кораб е нов !5 бр. / много малък размер NRF51422 bluetooth 4.1 мрежов модул ANT + ENIG ПХБ модул

BGN 58.00
BGN 62.40

В магазина


Малък размер, размер на общо 1,64*2,2 виж
Оставяте външен антена интерфейс, потребителите могат да решат дали да се използват бортовую антена на печатна платка или не
Тежко златен занаят (ENIG), изящна изработка
Плащане И Обработка На Поръчките
Ние приемаме Alipay, West Union, TT. заплащане може да се прилага, ако доставката е отхвърлена и изпратен обратно в нашия офис.ние обикновено маркируем стоки като нуждата на profomal/търговска фактура, и ние се опитваме да помогне за намаляване или избягване на всякакви GST или V.*** Добре дошли в More Suns * * * предлагаме всички видове електронни компоненти (модули, кабели, сензори, НПМ, алуминиев радиатор / водоблок/медна тръба, ключове, кварцов генератор и свързващи и т.In в повечето случаи стоки ще достигне повечето страни в рамките на 8-15 работни дни. Да, 3~5 работни дни да EMS 5~10 работни дни понякога може да се наложи повече дни, за да се постигне поради неясни причини. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
Обичай
1.
Моля, компоненти добро качество, высокочастотное представа. дефектни продукти трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на подаване на поръчката.Возвратная доставка ще бъде платена от купувача.ние ще ви предоставим услугата възможно най-добре, защото обратната връзка е Пет звезди-това е нещо, към което ние се стремим.
Рекламации И Връщане На Парични Средства
1.

Основни свойства

Материал:
Смес
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
4.1 мрежов модул Ant+ ENIG ПХБ Module
Изход:
Цифров Сензор
Тип:
Биосенсор
Използването на:
4.1 мрежов модул Ant+ ENIG ПХБ Module
Теория:
4.1 мрежов модул Ant+ ENIG ПХБ Module

Избор на купувачи