FrSky 2.4 Ghz 5dBi подмяна на модул антена за Futaba JR Hitec FLYSKY TX модули
New

FrSky 2.4 Ghz 5dBi подмяна на модул антена за Futaba JR Hitec FLYSKY TX модули

BGN 6.16

В магазина

( Pls напускат mesaage, ако имат специално изискване. Нашата система автоматично се връща на същата обратна връзка след получаване на вашия положителен отзив. За да се гарантира, че ще получите минимален данък, пратката ще бъде изпратена в подарък и ще внесе малка стойност митническото оформяне(например, 5 долара), купувачите носят отговорност за всякакви митнически такси или събирана ДДС. Ако откриете някакъв проблем с нашите продукти или услуги, просто не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да се гарантира вашето удовлетворение. Въздушна поща Chinapost обикновено отнема 18-35 работни дни в повечето страни в Европа,30-40 + работни дни в Руската Федерация, Бразилия, Южна Америка . :
Печалба : 5 дБи
Импеданс : 50 ома
Конектор : SMA женски
Дължина : 19 см
Диаметър : 13 мм
1 парче
Внимание преди да поръчате :
Безплатна доставка по подразбиране за китайски регистрация за въздушна поща, бързината на доставка, която не е стабилна, понякога няколко дни да достигне ръката си, понякога се нуждаят от повече от два месеца,Моля потвърдете!
Ако имате нужда от по-бърз и надежден начин за доставка или спешно за него, Моля, изберете експрес !! Този консенсус - минимално уважение към нашата сериозна работа, защото нито един орган не може да контролира скоростта на доставка на поща въздушна поща!
****
Ние не сме дошли и не сопротивляемся злонамеренным купувачи , които купуват и знаят липса на доставка на въздушна поща стълб, а също и да се отвори дебат за забавяне на доставката, с цел връщане на парите и безплатно получаване на продукти.
Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. ) Моля, имайте в предвид, че международната доставка е силно зависима от местната митница и пощенските услуги.

Основни свойства

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
RC Parts & Ркц:
Антена
Номер На Модела:
Модулна антена FrSky 5 db
Материал:
Пластмаса
Пластмасов Вид:
PE
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Дистанционно Управление
За Тип Превозно Средство:
Самолети
търговска марка:
SKYAREA
Технически параметри:
Стойност 2
Размер:
--
Актуализация На Части / Аксесоари:
Н/КЪМ
Принадлежности За Инструменти:
Н/КЪМ
Атрибути пълно с:
Н/КЪМ

Избор на купувачи