DHL Free Shrink Wrap for 30ml E-liquid e-juice Стъкло с Капкомер Bottles pvc Shrink Wrap Bottle Clear Label свиване
New

DHL Free Shrink Wrap for 30ml E-liquid e-juice Стъкло с Капкомер Bottles pvc Shrink Wrap Bottle Clear Label свиване

BGN 100.00
BGN 105.58

В магазина

Характеристика :
Материал : PVC
Брой : 2 000шт
Размер : 2 X55 мм*87 мм
Приложение : за стъклени бутилки с обем 30 мл
Цвят : Прозрачен
Ние сме професионален доставчик на за потребителска електроника и други продукти, всеки елемент, който можете да закупите от нас, е бил тестван преди да изпратите, и ние можем да гарантираме качеството. Ние веднага местната фабрика в предградие на Шенжен, който е най-големият електронен пазар в Китай, така че ние можем да prodive цена competitve и най-добрата serive във всички аспекти.
PVC свиване филм за стъклена бутилка от 30 мл на E Liquid Капкомер на бутилката свиване филм свивам уплътнения за бутилки E сок
Много важно : най-високо качество го прави идеален вариант за вас.
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, свържете се с нас в рамките на 30-50 дни от датата на изпращане, ако не получите нашия продукт.
Работни дни : от понеделник до петък ние предлагаме пълен работен ден 7/24, моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви проблеми с моя продукт. DHL : Продукт, изпратен от DHL, съответно на повечето страни в продължение на 6-8 дни. EMS : Продукт, изпратено от EMS, съответно на повечето страни в продължение на 7-10 дни. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.В противен случай ще се счита, че стоката е получена. Време за пътуване : транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка. Стоката ще бъде доставена в рамките на 3-5 работни дни след получаване на доказателство за плащане.
Ние изпращаме вашите поръчки в рамките на 2-5 работни дни след датата на плащане е изчистено, като имаме почти всички детайли instock. За Fedex доставка IE или DHL можем да предоставите валиден номер за проследяване на следващия ден, когато вашата поръчка ще бъде изпратена. Вашето запитване ще бъде отговорено в рамките на 8 часа.

Основни свойства

Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
Номер На Модела:
за стъклена бутилка от 30 мл
Работно път:
вълни

Избор на купувачи