Пластмасова спирална конична скоростна B за вышивальных машини Таджима-EF0204040000 / Таджима Спирала Bevel Gear B
New

Пластмасова спирална конична скоростна B за вышивальных машини Таджима-EF0204040000 / Таджима Спирала Bevel Gear B

BGN 6.40

В магазина


Тази спирална конична скоростна B е предназначена за вышивальных машини Таджима и Китай, код подробности EF0204040000, тя работи за Таджима TMFD, TFGN, TFHX и т.н.
Свържете се с нас преди пускането на поръчката, ако имате някакви въпроси.
Моля, обърнете внимание, че понякога производителите използват подобни компоненти за масово производство на машини, внимателно проверете дали са съвместими, дали ни детайли с вашата машина.
Като професионален доставчик на части вышивальных машини, ние доставяме резервни части за вышивальных машини Barudan, Таджима, SWF, ZSK, Happy и китайски вышивальных машини. Като шпулька, шпульный калъф, игла, отточна тръба на шарнирна връзка кука, USB-четец, бродерия с рамка, всички механични части и електроника.
В резултат на високото добро качество, бърза доставка и обширния послепродажному обслужване на нашите продукти се продават добре в много страни.
Междувременно, непрекъснато усъвършенстване-това е стойността на нашата компания, за да предложи на своите клиенти най-добрите продукти и услуги.
Съвети :
Преди да поръчате, моля проверете внимателно кой модел, размер или цвят са ви необходими.
Ако не сте намерили размер или цвят в нашия магазин, моля, свържете се с нас за по-подробна информация, тъй като имаме много други стоки haven't обновен в магазина .
Можете да се свържете с нас, преди закупуването на кой куриер искате, DHL, Air China Post, EMS или Epacket и т.н.
Ние ще се опитаме най-доброто ни за да ви отговорят и да се намали цената си.
Всички купувачи са длъжни да носят отговорност за импортна такса (такса за обработка) в съответствие с политиката на различните страни.
Благодаря за вниманието.

Основни свойства

Воспользуйся:
Бродерия
Тип:
Плетене Спица
Материал:
Пластмаса

Избор на купувачи