Вътрешен диаметър 20 мм и дължина-46 мм месинг кука бърз избор на ключалката ръчно изработени кожени железария САМ кука аксесоари карабинчиком
New

Вътрешен диаметър 20 мм и дължина-46 мм месинг кука бърз избор на ключалката ръчно изработени кожени железария САМ кука аксесоари

BGN 13.02

В магазина

Ние не можем да си позволим да пратката счупения продукт. Така че, преди да купите, моля, прочетете внимателно помислете, какъв начин на транспорт, които ще използвате. Ние не позволяваме на себе си отзивчивост продукти, повредени по време на транспортиране. Моля, не спорете за промяна на експрес-спедитор. Всички въпроси, добре дошли да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим за първи път.
6, Моля, също така проверете вашия английски адрес, номер на мобилен телефон, телефонен номер. Вие сте избрали този път, трябва да си позволи тази бавна скорост.Ако сте доволни от нашия продукт, не забравяйте да даде 5 започва и добър коментар. Ние не приемаме връщане на пратката. След като продуктът не работи или е счупен,моля, свържете се с местната експресна компания или экспедитором, за да получи обезщетение.
2, ние имаме право да промени спешно начин, според реалния спешно състояние.
Уведомяване На Купувача
1, на пътя за въздушна поща стълб Кит и път parcal на въздуха стълб кит е по-евтино.
Необходими части за монтаж на чертежи на нашите собствени чанти.
5, преди да подпише продукти, не забравяйте да се провери добре ли са опаковани и продукти.
3, ние се уверяваме, че всички продукти, които доставяме са добри преди доставката. Ние се уверяваме, че всички продукти са опаковани добре преди доставка.
8, за летни дрехи, моля, свържете се с нас за по-разширено, за да потвърдите, ако те има на разположение в advanced. Моля, не публикувайте кандидатстват за спор поради бавната скорост на въздушна поща стълб Кит и въздушна парцел стълб на кит. След като сте открили, че продуктът е счупен преди да се регистрирате, моля, свържете се с вашия местен экспедитором, за да получи обезщетение. Отстъпка 5% може да се прилага при следващата поръчка. Всички поръчки ще бъдат доставени в първият път, когато получим поръчки. Тук имаме най-конкурентни продукти. Уверете се, че те са ефективни.

Основни свойства

Вид На Продукта:
Ключалката
Номер На Модела:
17072720
Воспользуйся:
Чанти
Техника:
покритие
Вид На Метал:
Месинг
Характеристика:
напълно мед
Тип На Ключалката:
Пръстени
Материал:
Метални
Украса:
като графика

Избор на купувачи